Η BMW προαναγγέλλει τη νέα R 1300 GS

Η BMW προαναγγέλλει τη νέα R 1300 GS

Η BMW Motorrad δημοσίευσε το πρώτο της teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προαναγγέλλοντας, όπως όλα δείχνουν, την έλευση της νέας γενιάς της R 1300 GS!

Ντεμπούτο το 2023

Ο επίσημος λογαριασμός της BMW Motorrad στο Instagram δημοσίευσε μια εικόνα teaser, την ώρα που δεν είναι μυστικό πως οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας εργάζονται πυρετωδώς, προετοιμάζοντας την επόμενης γενιάς adventure μοτοσυκλέτα R 1300 GS για λανσάρισμα το επόμενο έτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κρυμμένη κάτω από ένα σεντόνι η μοτοσυκλέτα

Όπως μπορούμε να δούμε, στην εικόνα παρουσιάζεται μία μοτοσυκλέτα κάτω από ένα σεντόνι, έχοντας στραμμένους πάνω της τους προβολείς. Η αναφορά «COMING 2023», επιβεβαιώνει πως το επίσημο ντεμπούτο της θα γίνει εντός του έτους, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο να εννοηθεί πως αφορά τη νέα R 1300 GS, που βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης. Σε αυτό συνηγορεί και η σιλουέτα της μοτοσυκλέτας που κρύβεται κάτω από το σεντόνι.

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς

Προς ώρας δεν έχουν υπάρξει άλλες επίσημες πληροφορίες σχετικά με τη μοτοσυκλέτα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις τελικές προδιαγραφές. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί το προσεχές διάστημα. Μέχρι τότε δείτε την πλήρη ανάρτηση των «Βαυαρών» . 


Έρχεται το νέο R 1300 GS!
Το ανακοίνωσε επίσημα η BMW Motorrad
Θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023
Τι αλλαγές περιμένετε να έχει το νέο μοντέλο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »