Aprilia: Προνομιακό χρηματοδοτικό και δωρεάν επέκταση εγγύησης

Aprilia: Προνομιακό χρηματοδοτικό και δωρεάν επέκταση εγγύησης

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide σε φέρνει πιο κοντά στην απόκτηση της αγαπημένης σου Aprilia, ενώ με τη δωρεάν επέκτασης εγγύησης θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για πολλά χρόνια.

Το να αποκτήσεις την Aprilia που ονειρεύεσαι είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις χάρη στο αποκλειστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide που ισχύει για όλες τις μοτοσυκλέτες του Ιταλού κατασκευαστή. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να κάνεις δικό σου το μοντέλο που θέλεις με 15% προκαταβολή, προνομιακό επιτόκιο 8,9% και εξόφληση σε 12 έως 72 μήνες. Να θυμίσουμε ότι το Dream Ride αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ του Piaggio Group και της Santander Consumer Finance σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την Ελλάδα να αποτελεί την 7η κατά σειρά χώρα - μετά τις Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο - όπου το DreamRide προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα χρηματοδότησης στους πελάτες Piaggio, Vespa, Moto Guzzi και Aprilia.
 



Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ καθώς με την αγορά οποιασδήποτε καινούργιας μοτοσυκλέτας Aprilia, έχει δωρεάν επιπλέον 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης, οπότε απολαμβάνεις συνολικά 4 χρόνια ξέγνοιαστα χιλιόμετρα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία. Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.  

Μπορείς να δεις από κοντά τα μοντέλα της Aprilia στην κάθετη μονάδα Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα λύσει όλες σου τις απορίες σχετικά το χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide και θα σε βοηθήσει ώστε να κάνεις την πιο συμφέρουσα επιλογή. Και μην ξεχνάς ότι στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας θα βρεις όλα τα νέα μοντέλα Piaggio, Vespa και Aprilia, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ μπορείς να προγραμματίσεις τη συντήρηση του scooter σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200
 
email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »