Οδήγησε το ολοκαίνουργιο BMW R 1300 GS

Οδήγησε το ολοκαίνουργιο BMW R 1300 GS

Αν θέλεις να οδηγήσεις το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο των τελευταίων μηνών, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη BMW Motorrad Παπανικολάου.

Το θρυλικό μοντέλο της BMW γυρίζει σελίδα και η R 1250 GS αποτελεί πλέον παρελθόν. Η νέα R 1300 GS παρουσίαστηκε πριν λίγο καιρό και ανοίγει το νέο κεφάλαιο στον τόμο των Adventure μοτοσυκλετών. Η μεγάλη αναβάθμιση έρχεται βεβαίως στον boxer κινητήρα που ανεβαίνει από τα 1.254cc στα 1.300 και πλέον αποδίδει 145,5 ίππους, δηλαδή σχεδόν 10 παραπάνω από την 1250, ενώ υπάρχει και σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων. Το εξατάχυτο κιβώτιο πλέον είναι κάτω από τον κινητήρα και όχι πίσω του, με αποτέλεσμα τη μείωση του μήκους και του βάρους του κινητήρα.

Το πλαίσιο είναι επίσης καινούριο, με υψηλότερη ακαμψία, ενώ για την περαιτέρω βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς, η BMW έκανε βελτιώσεις και στις Telelever αναρτήσεις. H Brembo αναλαμβάνει τον τομέα των φρένων, με τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά και διπίστονες πίσω, με δίσκους 310mm και 285mm αντίστοιχα. Οι ζάντες είναι 17 ιντσών, με ελαστικά διαστάσεων 120/70 μπροστά και 170/60 πίσω.
 

Στο κομμάτι του στάνταρ εξοπλισμού βρίσκουμε θερμαινόμενα γκριπ, χούφτες με ενσωματωμένο LED φωτισμό, αισθητήρα πίεσης ελαστικών, traction control, cruise control, keyless σύστημα εκκίνησης, θύρα USB 12 volt, υποβοήθηση φρεναρίσματος, ραντάρ, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, LED προβολείς, 4 riding modes (Eco, Rain, Road, Enduro) και οθόνη TFT 6,5" με δυνατότητα σύνδεσης.



Αν θέλεις να οδηγήσεις το πολυαναμενόμενο BMW R 1300 GS δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με τη BMW Motorrad Παπανικολάου για να δεις από πρώτο χέρι γιατί όλος ο κόσμος μιλάει για αυτή και να κάνεις μια βόλτα σε πραγματικές συνθήκες κίνησης στους δρόμους της Πάτρας.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για την δοκιμή πρέπει να έχεις απαραίτητα:

  • Δίπλωμα οδήγησης ελληνικό ή αντίστοιχο αναγνωρισμένο από την Ε.Ε. (Το δίπλωμα οδήγησης θα πρέπει να καλύπτει την ιπποδύναμη του οχήματος το οποίο θα δοκιμάζεται)

  • Ταυτότητα

  • Κράνος

    Επίσης θα πρέπει:

  • να έχεις συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας σου
  • να διαθέτεις ισχύουσα άδεια ικανότητας οδήγησης μοτοσυκλέτας που να καλύπτει τον κυβισμό των μοτοσυκλετών (κατηγορίας Α)
  • να έχεις εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλέτας Κατηγορίας Α τουλάχιστον πέντε [5] ετών
  • να είσαι εξοικειωμένος με την οδήγηση μοτοσυκλέτας αντίστοιχης δυσκολίας, κυβισμού και ιπποδύναμης

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κανελλοπούλου 53, Πάτρα
Τηλ.: 2610 462063
www.bmwpap.gr
Facebook Page