Εορταστικές τιμές για την Aprilia με όφελος εώς 2.000 ευρώ

Εορταστικές τιμές για την Aprilia με όφελος εώς 2.000 ευρώ

Δωρεάν επέκταση εγγύησης 4 χρόνια.
Η Tuono 660 με γιορτινή τιμή από 10.140 ευρώ.
ΗRSV4 με τιμή που ξεκινάει από 17.890 ευρώ.
Το Aprilia SR GT με μείωση τιμής 300 ευρώ.

Δωρεάν επέκταση εγγύησης 4 χρόνια

Η Aprilia Hellas με την αγορά οποιουδήποτε καινούριου μοντέλου της εταιρείας Aprilia προσφέρει δωρεάν επέκταση εγγύησης για 2 χρόνια. Το κόστος που καλύπτεται είναι αρκετά σημαντικό μιας και ότι έχει να κάνει με βλάβες ή δυσλειτουργίες οι οποίες προκύπτουν από κατασκευής ή από ελαττωματικά προϊόντα, καθώς και την εργασία που χρειάζεται να γίνει για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτηση τους, η εταιρεία δίνει 2+2= 4 χρόνια εγγύηση.

Οι μοτοσικλέτες των 125κ.εκ από 3.699 ευρώ

Η γκάμα στα μικρά κυβικά των 125κ.εκ. της Aprilia φοράει τα εορταστικά της και φέρνει αυτές τις  μικρές μοτοσικλέτες με τις σπιρτόζικες διαθέσεις τους όλο και πιο κοντά στην αγορά τους! Μπορείτε να κάνετε δικές σας τις RX 125, SX 125, RS 125 και Tuono 125 με 400 ευρώ όφελος ή με το αποκλειστικό πρόγραμμα DreamRide, με διάρκεια από 12-30 μήνες, προκαταβολή από 30% και προνομιακό επιτόκιο 3%.
 

Η Tuono 660 με γιορτινή τιμή από 10.140 ευρώ

Η μεσαία Sport Naked μοτοσικλέτα της Aprilia έχει έρθει για να προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση σε όλους τους ανήσυχους αναβάτες έμπειρους και μη. Με παιχνιδιάρικη διάθεση και μέση κατανάλωση τα 4,5λτ/100χλμ σε βάζει πλέον να σκέφτεσαι μόνο πως θα την αποκτήσεις! Με ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών στο βασικό εξοπλισμό όπως είναι το Quick Shift, το Cruise Control, το Engine Brake, το Traction Control, το Engine Map και το Wheelie Control, μας φωνάζει ότι το όφελος των 750 ευρώ την καθιστά όλο και πιο κοντά στην απόκτησή της.

Η RS 660 με Χριστουγεννιάτικη τιμή από 11.390 ευρώ

Η μικρή ανήσυχη RS 660 με τον δικύλινδρο κινητήρα των 660κ.εκ ο οποίος αποδίδει 100 ίππους προσφέρει έντονες δόσεις υψηλής αδρεναλίνης ακλουθώντας πιστά την παράδοση του οίκου Νοάλε. Η ολοκαίνουρια χρωματική επιλογή Acid Gold προσδίδει μία φρέσκια και νεανική πνοή στις Super Sport γραμμές του μικρού RSV4, είναι εξοπλισμένη με Cornering ABS πολλαπλών χαρτών βελτιστοποιώντας την απόδοσή της κατά το φρενάρισμα όταν βρίσκεται υπό κλίση και τα ξεχωριστά φώτα DRL με ενσωματωμένα φλάς μας ανοίγουν τα μάτια για να διαβάσουμε καλύτερα το όφελος που προσφέρεται στα 500 ευρώ .

Η περιπετειώδης Tuareg 660 με όφελος 1.000 ευρώ

 Όταν έρχεται η ώρα να βρεθείς σε μονοπάτια ανεξερεύνητα και να διασχίσεις μεγάλες διαδρομές εντός και εκτός δρόμου ένα όνομα σου έρχεται στο μυαλό, Aprilia Tuareg 660. Ο πρόθυμος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 659 κ.εκ με τους 80 ίππους θα σε συντροφέψει με όρεξη όπου τραβάει η ψυχή σου. Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Kayaba και τα 4 προγράμματα οδήγησης σε φέρνουν στην έντονη σκέψη ποιον δρόμο θα πάρεις για να φτάσεις το συντομότερο δυνατό στο κοντινό σου αντιπρόσωπο και να την αποκτήσεις με όφελος των 1.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΗRSV4 με τιμή που ξεκινάει από 17.890 ευρώ

Το αγωνιστικό τμήμα της Aprilia φέρνει στο RSV4 παραγωγής το ανεστραμμένο πιρούνι προερχόμενο από την αγωνιστική τεχνολογία της Aprilia Racing, τα ενσωματωμένα αεροδυναμικά φτερά όπως έχουν οι μοτοσικλέτες του MotoGP και έναν κινητήρα που αποδίδει 217 ίππους με 125Nm ροπή στις 10.500 στροφές/λεπτό. Η τελική ταχύτητα που ξεπερνάει το όριο των 305 χιλιομέτρων θα σε φέρει σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα κοντά στα διαδικαστικά παραγγελίας της με όφελος 2.000 ευρώ.

Η Tuono V4 ηχεί εορταστικά από 16.090 ευρώ

Το έντονο DNA της Tuono V4 1100 δεν σε αφήνει σε ησυχία ούτε λεπτό, καθώς τα γονίδια προέρχονται από το RSV4. Στο νέο αλουμινένιο ψαλίδι βλέπουμε ότι έχει μειωθεί το βάρος του και έχει δεχθεί ειδική ενίσχυση στο κάτω μέρος του για να επιτευχθεί η μείωση του κουνήματος στο άνοιγμα του γκαζιού. Η απόλαυση που προσφέρει στο άκουσμα το γουργουρητό του V4 κινητήρα των 175 ίππων είναι μία ανατριχίλα στα εσώψυχα σου και σε κάνει να σκέφτεσαι το όφελος των 1.500 ευρώ που θα σε ωθήσει να κάνεις το βήμα.

 

Το Aprilia SR GT με μείωση τιμής 300 ευρώ

Το νέο Scooter της Aprilia με τις μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις και τον σπορ χαρακτήρα που διαθέτει, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις και αποπνέει μία αίσθηση μεγαλύτερης μοτοσικλέτας. Ο i-get κινητήρας των 125κ.εκ και των 200κ.εκ είναι εξοπλισμένος με το σύστημα Start & Stop RISS ο οποίος μας προδιαθέτει να πατήσουμε Start” και να ξεκινήσουμε να πάμε στον πλησιέστερο αντιπρόσωπο και Stop” ώστε να σταματήσουμε άμεσα σε αυτόν, αποκτώντας το στον χρωματισμό που το θέλουμε με όφελος 300 ευρώ.