net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Test Ride BMW S1000RR

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην Πίστα των Μεγάρων οι φίλοι των super sport μοτοσικλετών είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε πίστα το ολοκαίνουργιο Super Sport της Γερμανικής εταιρείας. Την ευκαιρία έδωσε η Βαγιανέλης ΑΕ, προσφέροντας στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, 2 μοτοσικλέτες.

 
Ο μεγάλος αριθμός των συμμετοχών αποτέλεσε «πονοκέφαλο» για τη γραμματεία όμως τελικά όλοι οι αναβάτες «χώρεσαν» στο πρόγραμμα χωρίς προβλήματα. Οι αναβάτες που οδήγησαν τη μοτοσικλέτα ήταν κατά κανόνα έμπειροι έχοντας και οι ίδιοι supersport 1000 στην κατοχή τους. Οι γνώμες και οι απόψεις τους μετά το οδηγικό session με το S1000RR εκφράστηκαν κάπως έτσι:

«M’ αυτή τη μηχανή θα ξεχάσουμε ότι ξέραμε»
«Σε ποιόν πρέπει να δώσω συγχαρητήρια γι αυτή τη μοτοσικλέτα?»
«Αγνή αδρεναλίνη…»

…τους καταλαβαίνουμε απόλυτα! Άλλωστε δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που οδηγήσαμε το S1000RR δοκιμάζοντας το για το Moto Τρίτη και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι κάπως έτσι αισθανόμαστε και εμείς!

Συνολικά σαν εκδήλωση, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και αξίζουν συγχαρητήρια στη Βαγιανέλης ΑΕ και στη λέσχη Supersport Fans Club για τη διοργάνωση. Θα πρέπει δε να γίνει άμεσα αντιληπτό, ότι τέτοιου είδους events είναι απαραίτητο να πραγματοποιούνται από όλους τους ενεχόμενους στην αγορά μοτοσικλέτας στην Ελλάδα.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ