net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με την Aprilia στη πίστα του Misano

Περισσότεροι από 20 κάτοχοι μοτοσυκλετών Aprilia από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike στη θρυλική πίστα του Misano, σε ένα ταξίδι που διοργάνωσε η Piaggio Hellas και προσέφερε δωρεάν στα νέα μέλη της οικογένειας της Aprilia.

 
Οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δοκιμαστικά για την pole position του αγώνα της Κυριακής και όπως ήταν αναμενόμενο, στο Ελληνικό group επικρατούσε ενθουσιασμός και ένταση. Την Κυριακή 27/6/2010, ο ενθουσιασμός και η ένταση δικαιώθηκαν με τη νίκη του Max Biaggi που κέρδισε και στα 2 σκέλη την πρωτιά με σχετική άνεση, σκαρφαλώνοντας στη πρώτη θέση και μεγαλώνοντας τη βαθμολογική του διαφορά του από τον 2ο , χαρίζοντας μάλιστα στην Aprilia τη πρώτη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών.

Το ταξίδι βέβαια δεν «περιορίστηκε» μόνο στον αγώνα, αλλά συμπεριλάμβανε διαδρομές με εντυπωσιακές στροφές στα αξιοθέατα του San Marino, με τα διάσημα κάστρα και τα πλακόστρωτα σοκάκια. Στο San Marino έγινε επίσκεψη και στην έκθεση μοτοσυκλετών Superbike που υπήρχε λόγω του αγώνα αλλά και στο γραφικό Urbino με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική να μαγεύει τους επισκέπτες. Διαδρομές για φαγητό και βόλτα στο θρυλικό χωριό Tavullia και το ελληνικό ταμπεραμέντο δεν θα μπορούσε παρά να οδηγήσει το group και στην «παραλιακή» του Rimini που φημίζεται για την κοσμοσυρροή Ιταλών και τουριστών στα παραλιακά clubs. Η μεγαλύτερη όμως απόλαυση για όλους, ήταν η βόλτα με τις 20 ιταλίδες σε μια διαδρομή με καλή άσφαλτο, ωραίες στροφές και φυσική ομορφιά, ενώ φυσικά η καλή παρέα και η μοναδική εμπειρία του αγώνα στην ιστορική πίστα του Misano με τη διάκριση της Αprilia RSV4 και του Max Biaggi, θα μείνουν αξέχαστα στους συμμετέχοντες.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ