net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

ΒΜW Biker Meeting – 17/10

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, η BMW Hellas διοργανώνει το 2ο BMW Biker Meeting στις εγκαταστάσεις του Ranch, στο Σοφικό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν δημοφιλή μοντέλα της BMW και της Husqvarna, καθώς και να πάρουν μέρος σε πληθώρα παράλληλων event.

 
Οδηγήστε τις G650GS, F650GS, F800R, F800GS, R1200GS, R1200GS Adventure και τα νέα μοντέλα της Husqvarna Motorcycles TE 250, TE 310, ΤΕ/SM 125, TE/SM 650, CR 50, γνωρίστε τις διαδρομές της Επιδαύρου στα BMW Adventure Tours, δοκιμάστε τις δυνατότητές σας στο Διαγωνισμό Δεξιοτεχνίας BMW Off Road και κερδίστε Εξοπλισμό Αναβάτη BMW Motorrad. Eπίσης, κάντε ένα Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης, δείτε κλασικές μοτοσικλέτες BMW ή απλά γνωρίστε τους φίλους της BMW Motorrad σε έναν καταπράσινο χώρο στα ορεινά της Επιδαύρου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, όμως για τη συμμετοχή στις οδηγικές δραστηριότητες, απαιτείται εγγραφή στην ειδική εφαρμογή στο www.bmw-motorrad.gr. Ακολουθήστε το κεντρικό banner στην ιστοσελίδα, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν.

Για τα Ηusqvarna test rides, το Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης και την επίσκεψη στο Biker Meeting, δεν απαιτείται εγγραφή.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ