net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aprilia Tuono V4 R APRC: 12.700 ευρώ

Μετά τη δημιουργία της καλύτερης superbike της νέας χιλιετίας, η Aprilia φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία των supersport naked μοτοσυκλετών με το εκπληκτικό νέο Tuono V4R. Ένα μοντέλο για τον αναβάτη που θα ήθελε να οδηγεί μια racing μοτοσυκλέτα ακόμα και για καθημερινή μετακίνηση.

 
Για αυτούς τους αναβάτες, αλλά και για όλους εκείνους που έχουν τη δύναμη στο αίμα τους, η Aprilia έχει δημιουργήσει μια μοτοσυκλέτα με το αδάμαστο πνεύμα του RSV4 και σώμα αιλουροειδούς, σχεδιασμένη για έντονες επιταχύνσεις και βίαια φρεναρίσματα, όπως και επίσης για να στρίβει με ευκολία σε κάθε στροφή και να καταπίνει κάθε ευθεία. Ως αυθεντική naked μοτοσυκλέτα, το Tuono V4 φοράει μόνο τα απολύτως απαραίτητα και έχει σε κοινή θέα το V4 65μοιρών κινητήρα, όπως και το πλαίσιο διπλής δοκού με τμήματα χυτά και πρεσσαριστά, τονίζοντας έτσι όχι μόνο τις μηχανικές του αρετές αλλά και το εκπληκτικό φινίρισμα. Η επιθετικότητα του νέου naked ενισχύεται και από το νέο ρύγχος του φέρινγκ με τους δύο κατοπτρικούς προβολείς, που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και το χαρακτήρα μιας μοτοσυκλέτας 165 ίππων. Χάρη στον αναδιαμορφωμένο τετρακύλινδρο κινητήρα του RSV4 Factory APRC SE, το Tuono V4R διαθέτει μια εκπληκτική ιπποδύναμη, ένας αριθμός ρεκόρ για naked μοτοσυκλέτα. Το Tuono V4R έχει κληρονομήσει χαρακτηριστικά από το Special Edition, όπως η νέα εξάτμιση με διάφραγμα, η οποία είναι δύο κιλά ελαφρύτερη από την αντίστοιχη που χρησιμοποιείται στο RSV4 R, και το τελευταίας γενιάς Ride by Wire για τον έλεγχο του γκαζιού.

Η σχέση μετάδοσης των τριών πρώτων ταχυτήτων έχει αλλάξει, τώρα είναι πιο κοντές, όπως επίσης έχει αλλάξει και η τιμή της μέγιστης ροπής - που τώρα είναι 110Nm, και επιτυγχάνεται 1000 σ.α.λ. χαμηλότερα σε σχέση με τo racing αδελφό του.

Το Tuono V4 R είναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Aprilia στην τιμή των 12.700 € για την απλή έκδοση και 13.900 € για την έκδοση APRC, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών:

• Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια
• 2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
• Προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα: προκαταβολή από 0%, έως 84 μήνες εξόφληση, σταθερό επιτόκιο 6,9%

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ