net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το MAXSYM 400i της SYM ανέβηκε στην κορυφή των πωλήσεων στα mega scooters για το 2011.

Εκτός των άλλων, μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί και ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που χωρά ένα full face, ένα jet κράνος και αρκετά μικροπράγματα!

MAXSYM 400i - Πρώτο mega scooter το 2011!

Έχοντας να επιδείξει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες στο χώρο των scooters, η SYM «έπαιξε και κέρδισε» με τη νέα πολυτελή πρόταση στα 400 κυβικά, το MAXSYM 400i.

 
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς για ένα scooter που θα μεγιστοποιούσε τα επίπεδα άνεσης και εργονομίας, το νέο μοντέλο της SYM σε διάστημα μόλις έξι μηνών από την ημέρα που κυκλοφόρησε στην χώρα μας, κατάφερε να έρθει στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών στη μεγάλη κατηγορία των scooters το 2011 (ταξινομήσεις scooters >350cc).

Στην πόλη και παρά τις διαστάσεις του, το Maxsym δεν θα δυσκολευτεί ποτέ, αφού είναι αρκετά μαζεμένο ώστε να περνάει ανάμεσα από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και το μεταξόνιό του δεν είναι τόσο μακρύ ώστε να εμποδίσει τις γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης. Στην τελευταία περίπτωση, παίζουν μεγάλο ρόλο και οι πολύ καλές αναρτήσεις που δεν παραπονούνται, ενώ έξω από την πόλη, θα ικανοποιήσει εις τριπλούν. Εκεί φαίνεται η καλή απόδοση του κινητήρα των 399,3 κ.εκ. με τα χιλιόμετρα να ανεβαίνουν γρήγορα και την ισχύ να παραμένει και κοντά στην τελική του μοντέλου, ενώ το Maxsym παραμένει ιδιαίτερα σταθερό σε ευθείες και στροφές.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4T, 1Κ, Υ/Ψ, 4Β
Κυβισμός (κ.εκ.) 399,3
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.) 34,5/7.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 3,6/5.500
Βάρος (kg, κενό) 219
Τιμή: 4.895 ευρώ.

Περισσότερα για το MAXSYM 400i στο www.maxsym.gr

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ