net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κομψό, σπορ και με έντονο χαρακτήρα, το SCARABEO διακρίνεται για την οικονομία και την ευελιξία του!

SCARABEO 200/ SCARABEO 300. Κάνε τη σωστή επιλογή.

Και με τη λογική και με το συναίσθημα, το SCARABEO είναι η σωστή επιλογή! Όπως και να το δεις σε συμφέρει. Γιατί τώρα επιλέγοντας SCARABEO μπορείς να τα έχεις όλα! Και μοναδικά ξεχωριστό στιλ και ποιότητα και αξιοπιστία, σε πραγματικά χαμηλές τιμές!

 
Με  τις νέες ασυναγώνιστες τιμές  3.690 € για το SCARABEO 300 και 2.830 € για το SCARABEO 200  ένα SCARABEO μπορεί να γίνει σήμερα δικό σου!

Το SCARABEO είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σκούτερ, είναι το scooter που συνδυάζει την οδηγική απόλαυση και την ευελιξία στην κίνηση στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον. Ο ισχυρός, τεχνολογικά προηγμένος αλλά ταυτόχρονα φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας, το  τέλεια ισορροπημένο πλαίσιο και το μοναδικό του στυλ, τοποθετούν το SCARABEO στην κορυφή της κατηγορίας του.

Με το λανσάρισμα του το SCARABEO, μάγεψε τους λάτρεις του διαχρονικού design, αφού συνδυάζει άψογα την κλασσική σχεδίαση με τις μοντέρνες γραμμές αλλά διαθέτει επιδόσεις, ενεργητική ασφάλεια και ικανότητα μεταφοράς κράνους και αντικειμένων που διευκολύνουν στην καθημερινή μετακίνηση.

Κομψό, σπορ και με έντονο χαρακτήρα το SCARABEO στις πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές θα γίνει σίγουρα ο καθημερινός σου σύμμαχος σε ότι αφορά οικονομία και ευελιξία στην κίνηση της πόλης. 

Με μια επίσκεψη στα σημεία πώλησης της APRILIA μπορείς να θαυμάσεις από κοντά και να οδηγήσεις και τις δύο εκδόσεις του Scarabeo 200 και 300 Ανακάλυψε τα πιο cool scooter της αγοράς και ενημερώσου για τις υπηρεσίες και τα προνόμια της Aprilia στο δίκτυο αντιπροσώπων και στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.aprilia.com.gr. 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ