net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 13ες BMW Motorrad Days με την προσέλευση του κοινού να ξεπερνά τους 40.000 επισκέπτες.

Το Concept Ninety δίπλα στη μοτοσικλέτα που ενέπνευσε τον σχεδιαστή του την R90RS.

Παρόν στην τέντα με τα κλασικά μοντέλα ήταν και το εκπληκτικό πρωτότυπο R7 του 1934.

Ο Γύρος του Θανάτου ήταν μόνο ένα από τα εντυπωσιακά event κατά τη διάρκεια των Motorrad Days.

O μοναδικός Chris Pfeiffer άφησε για άλλη μια φορά το κοινό άφωνο.

Σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή οι φίλοι της γερμανικής εταιρίας μπορούσαν να δοκιμάσουν τα νέα F800GS και R1200GS.

Φωτογραφία από το πρώτο στην ιστορία BMD Classic Boxer Sprint. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι μοτοσικλέτες με boxer κινητήρες.

Στα χέρια του βρετανού stuntman Russ Swift ακόμη και τα MINI γίνονται δίκυκλα!

BMW Motorrad Days: Ολοκλήρωση με επιτυχία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν, στις 5-7 Ιουλίου, οι 13ες BMW Motorrad Days, το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για τη γερμανική εταιρία που γιορτάζει φέτος τα 90α της γενέθλια.

 
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του τριήμερου που έλαβε μέρος στην τουριστική πόλη Garmisch-Partenkirchen στη Βαυαρία οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 40.000 καταρρίπτοντας με ευκολία το περσινό σχετικό νούμερο και με βάση την άψογη διοργάνωση κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος.

Η BMW είχε φροντίσει για όλους τους επισκέπτες που έφτασαν στο Garmisch-Partenkirchen (από 40 διαφορετικές χώρες) πραγματοποιώντας πολλά εντυπωσιακά events (επίσκεψη στο μουσείο, test rides, stunts shows) αλλά και πάρτι και για πρώτη φορά και αγώνες υπό τη μορφή του BMD Classic Boxer Sprint (συμμετοχή μόνο με μοτοσικλέτες BMW με boxer κινητήρες).

Την τιμητική τους φυσικά είχαν τόσο η «Τέντα» της BMW όπου συγκέντρωνε από κάτω της μερικά από τα πιο σημαντικά μοντέλα της εταιρίας στο πέρασμα του χρόνου αλλά και η μοτοσικλέτα Concept Ninety που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Roland Sands-ήταν και αυτός παρών-για να 90 χρόνια της BMW. Η μοτοσικλέτα μάλιστα έκανε και γύρο επίδειξης κατά τη διάρκεια του Classic Sprint στα χέρια του επικεφαλής σχεδιασμού της BMW Motorrad, BMW, Εdgar Heinrich, αλλά και της Valerie Thompson, κατόχου πέντε παγκοσμίων ρεκόρ ταχύτητας.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του event η γερμανική εταιρία παρουσίασε και τα ηλεκτρικά της scooter, τα οποία αποτελούν εξέλιξη των προηγούμενων αλλά παρουσιάζονται ακόμη ως μοντέλα προπαραγωγής. Ραντεβού ξανά του χρόνου!

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ