net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμές στο Mugello πραγματοποιεί ο Max Biaggi για λογαριασμό της Aprilia.

MotoGP: Δοκιμές για Biaggi-Aprilia!

Δοκιμές πραγματοποιεί σήμερα ο «Ρωμαίος Αυτοκράτορας», Max Biaggi, στο Mugello με τη μοτοσικλέτα που θα αποτελέσει τη βάση της Aprilia για τη σχεδίαση της MotoGP μοτοσικλέτας της.

 
Δύσκολο να σκεφτεί κανείς τον Max Biaggi χωρίς να φέρει στο μυαλό του και την Aprilia. Με δικές τις μοτοσικλέτες ο Ιταλός έχει στεφθεί συνολικά πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (τρεις στα GP 250 και δύο στο WSBK). Οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας ζήτησαν προφανώς την άποψή του για την μοτοσικλέτα με την οποία η Aprilia συμμετείχε στην κατηγορία CRT πέρσι στα MotoGP. Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει για αυτή, οι μηχανικοί της Aprilia θα σχεδιάσουν το πρωτότυπο με το οποίο η ιταλική εταιρία θα συμμετέχει το 2016 στο Π.Π. MotoGP.

«Ο Max είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Aprilia…που ήθελε να δοκιμάσει τη μοτοσικλέτα ART η οποία θα μας οδηγήσει στο μονοπάτι για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου MotoGP. Είμαστε ικανοποιημένοι που βλέπουμε ξανά τον Max να οδηγεί …αλλά αυτό δεν είναι μια δοκιμή για να επιστρέψει στις πίστες…το σημερινό γεγονός θέλω να το βλέπω σαν μια συνάντηση μεταξύ δύο φίλων», δήλωσε ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Aprilia, Romano Albesiano.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η πρώτη MotoGP μοτοσικλέτα, που θα είναι έτοιμη για δοκιμές σε πίστα θα κάνει την εμφάνισή της σε περίπου 12 μήνες.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ