net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Max Biaggi θα λάβει μέρος και στον αγώνα του WSBK που θα πραγματοποιηθεί στη Μαλαισία.

Ο Mad Max ελπίζει να επαναλάβει το αποτέλεσμα που πέτυχε στο Misano, αν και θα είναι πιο δύσκολο καθώς έχει να τρέξει χρόνια στη Μαλαισία.

Biaggi-Aprilia: Ξανά μαζί στη Μαλαισία

Με σχετική ανακοίνωση η Aprilia επιβεβαίωσε τη συμμετοχή, ως wild card, του Ρωμαίου Αυτοκράτορα στον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike που θα πραγματοποιηθεί στη Μαλαισία.

 
Μετά την εξαιρετική εμφάνιση του έξι φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο Misano (δύο φορές 6ος) τον περασμένο μήνα, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα τον βλέπαμε να αγωνίζεται ξανά φέτος στο WSBK, πάνω στην αγαπημένη του RSV4. Ο 44χρονος Ιταλός αναβάτης απέδειξε ότι γνωρίζει τη μοτοσικλέτα καλύτερα από κάθε άλλο καθώς βρέθηκε σε αυτές τις δύο θέσεις έπειτα από τρία χρόνια αγωνιστικής απραξίας. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι από το 2009 που παρουσιάστηκε η ιταλική superbike έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην εξέλιξη της, ενώ στη σέλα της έχει κερδίσει και τα δύο τελευταία του παγκόσμια πρωταθλήματα. 

Τα πράγματα ωστόσο δεν θα είναι το ίδιο εύκολα για τον μοναδικό Ιταλό αναβάτη που έχει κερδίσει πρωτάθλημα στα Superbikes, όπως παραδέχεται και ο ίδιος: «Η συμμετοχή μου στο Misano ήταν υπέροχη. Ήταν μια υπέροχη επίδειξη αγάπης και πάθους και από όλους τους φίλους των δύο τροχών. Ούτε εγώ δεν μπόρεσα να φανταστώ τη αποδοχή του κοινού που προκάλεσε η παρουσία μου. Για μένα ήταν επίσης ένας υπέροχος αγώνας. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου πέρασα υπέροχα στην πίστα, ειδικά την Παρασκευή, αλλά και στον αγώνα, ειδικά στο δεύτερο σκέλος (η διαφορά του από τον πρώτο ήταν μόλις ένα δευτερόλεπτο). Όλα αυτά μας έπεισαν να μην αφήσουμε τη «δουλειά» μισοτελειωμένη. Αλλά πρέπει να πω ότι η πραγματική πρόκληση (για μένα) είναι να βρω ισχυρό κίνητρο για αυτή τη νέα ευκαιρία στη Sepang, μια πίστα όπου έχω να τρέξω πολλά χρόνια τη στιγμή που δεν έχω τρέξει ποτέ με superbike εκεί. Όπως και να έχει δεν θα είναι εύκολο να επαναλάβω αυτό που έκανα στο Misano, αλλά η ομορφιά αυτής της επιστροφής είναι στο να δέχεσαι και τις δύσκολες προκλήσεις. Θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι.»

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ