net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταχύτερος όλων εμφανίστηκε ο Eugene Laverty, κατά τα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά της σεζόν 2012 στην πίστα του Portimao.

O Laverty επίσημα στην Aprilia

Στο πλευρό του Max Biaggi θα αγωνιστεί του χρόνου ο Eugene Laverty. Ο 25χρονος Ιρλανδός προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίου 2ετούς διάρκειας με την ιταλική ομάδα.

 
Ο Laverty, γεννημένος στο Toomebridge της Ιρλανδίας το 1986, εξέπληξε τους φίλους, αλλά και τις ομάδες του WSBK, αφού με την R1 της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha κατάφερε, στην πρώτη του χρονιά στο θεσμό, να κατακτήσει την 4η θέση στη γενική κατάταξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μετά την αποχώρηση της εργοστασιακής ομάδας της ιαπωνικής εταιρίας από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, το όνομά του Ιρλανδού ακούστηκε ακόμη και για τα MotoGP. Αυτή που τελικά κατάφερε να «κλείσει» τον Laverty για τις δύο επόμενες σεζόν είναι η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia.
Ο νεαρός αναβάτης πρέπει να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την εξέλιξη της καριέρας του και το ακμαιότατο ηθικό του φάνηκε από τις πρώτες κιόλας επίσημες δοκιμές με την Aprilia RSV4, για την επόμενη σεζόν. Στο Portimao της Πορτογαλίας, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, ο Laverty κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο από όλους! Αν συνεχίσει έτσι τότε το παγκόσμιο πρωτάθλημα SBK του 2012 αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ