net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με έκπτωση που ανέρχεται στο 25% της τιμής λιανικής προσφέρει η Aprilia τα μοντέλα της σε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε κάποιο από τα πρωταθλήματα της χώρας μας.

Για τα ανταλλακτικά η έκπτωση για τον αγοραστή ανέρχεται στο 30%.

Aprilia Racing: Εκπτώσεις έως 30%

Σημαντικές εκπτώσεις και διευκολύνσεις σε όσους επιθυμούν να αγωνιστούν σε κάποιο από τα εθνικά ή τοπικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα προσφέρει η Aprilia.

 
Ειδικότερα, η αντιπροσωπεία της ιταλικής εταιρίας στη χώρα μας, Piaggio Hellas, προσφέρει σημαντικά κίνητρα στους οδηγούς που θα επιλέξουν να τρέξουν με κάποιο από τα μοντέλα της σε πρωτάθλημα μοτοσικλέτας στη χώρας, Πανελλήνια ή τοπικά.

Για αγορά μοτοσικλέτας για αγώνες εντός ή εκτός δρόμου η Aprilia προσφέρει 25% έκπτωση επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου λιανικής.

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η έκπτωση για τα ανταλλακτικά η οποία ανέρχεται στο 30% επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου λιανικής.

Παράλληλα, για την αγορά της μοτοσικλέτας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το  ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της VW Bank, με διάρκεια αποπληρωμής έως και 72 μήνες, μέσω του συνεργάτη Aprilia από τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η αγορά.

Προϋπόθεση για τις παραπάνω ειδικές εκπτώσεις είναι ο αγοραστής να προσκομίσει αγωνιστική άδεια που να βρίσκεται σε ισχύ και να συμμετέχει τουλάχιστον στο 60% των αγώνων (Εθνικό ή τοπικό πρωτάθλημα) του πρωταθλήματος της επιλογής του.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα σημεία πώλησης Aprilia κάνοντας κλικ εδώ.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ