net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύο κορυφαίες προτάσεις από την Kymco

Με την τιμή της βενζίνης στα ύψη και το κυκλοφοριακό να αποτελεί μόνιμο πρόβλημα, ένα scooter ή ένα «παπί» μπορούν να αποτελέσουν μια λυτρωτική λύση, εξασφαλίζοντας σας χρόνο και χρήμα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής στη καθημερινότητα σας.

 
Δύο από αυτές τις «λύσεις» αποτελούν το Kymco Straight 150 στη κατηγορία των παπιών και το Agility City 200i στη κατηγορία των scooter. Αξιόπιστα, οικονομικά τόσο σε κτήση όσο και σε χρήση και με χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους και αλώβητους από τη ζούγκλα των πόλεων, τα δύο αυτά δίκυκλα μπορούν να αλλάξουν τη καθημερινότητα σας προς το καλύτερο!

Straight 150m - Τιμή: 1.715 ευρώ

Το μοναδικό παπί της Kymco, με τον μεγαλύτερο σε χωρητικότητα τετράχρονο κινητήρα στη κατηγορία. Εκτός όμως από το κυβισμό, το Straight 150 ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παπιά χάρη και στο ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων του με τις 5 σχέσεις, γεγονός μοναδικό στην αγορά! Μέσω των 5 σχέσεων, ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί πλήρως την ισχύ των 11 ίππων, προσαρμόζοντας εύκολα την οδήγηση του, αναλόγως των συνθηκών. Το Straight 150 φέρει επίσης υδραυλικά δισκόφρενα με δαγκάνες δύο εμβόλων και στους δύο τροχούς, αλουμινένιες χυτές ζάντες 17 ιντσών, ρυθμιζόμενα διπλά αμορτισέρ, πλήρης πίνακα οργάνων με δείκτη στάθμης καυσίμου και ρολόι, χώρο για κράνος κάτω από τη σέλα (ακόμα μία πρωτιά!), καθώς και προβολέα αλογόνου.

Agility City 200i - Τιμή: 2.265 ευρώ

Ένα από τα best seller της Ελληνικής αγοράς, το Αgility City 200i φέρει ισχυρό κινητήρα με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού (injection), χωρίς να θυσιάσει ούτε ένα από τα χαρακτηριστικά που το έχουν καταστήσει ιδανική επιλογή ευχρηστίας, αξιοπιστίας και οικονομίας! Το στάνταρ βαλιτσάκι των 35 λίτρων, που είναι βαμμένο στο χρώμα των υπόλοιπων πλαστικών, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα που φιλοξενεί κράνος, το επίπεδο πάτωμα, το άγκιστρο ανάρτησης αντικειμένων στη ποδιά και η ύπαρξη δύο σταντ, κεντρικού και πλάγιου, χαρίζουν στο νέο Agility City 200i χαρακτηριστικά, που του προσδίδουν κορυφαία επίπεδα πρακτικότητας και χρηστικότητας. Ο νέος κινητήρας αποδίδει σχεδόν 12 ίππους και 1,2 kgm ροπής, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (Euro 3). Είναι ρυθμισμένος με τρόπο που να αποδίδει τη δύναμή του γραμμικά από τις πολύ χαμηλές στροφές, προσφέροντας κορυφαία απόδοση στις επιταχύνσεις, ιδιαίτερα στις εν κινήσει (ρεπρίζ), ενώ η τροφοδοσία με ψεκασμό συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης.

Η απόκτησή τόσο του Straight 150, όσο και του Agility City 200i, μπορεί να γίνει μέσω ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, που περιλαμβάνουν από 0 % προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ