5ος & 6ος Αγώνας ΠΠΤ 2017 στα Μέγαρα

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει τον 5ο και τον 6ο αγώνα, για το Π.Π ταχύτητας μοτοσυκλετών στις 13-14-15 Οκτωβρίου 2017 στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Ακολουθεί δελτίο τύπου...

Ο αγώνας θα προσμετρήσει στα Πρωταθλήματα αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέτας της ΑΜΟΤΟΕ για το 2017 και διεξάγεται σύμφωνα με τους όρους της αντίστοιχης προκήρυξης.

Η διαδρομή θα είναι δεξιόστροφη, κλειστή και είναι μήκους 2.100 μέτρων. Ο αριθμός των γύρων στρογγυλοποιείται προς τον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό. Οι αγώνες περιλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες: ΝΕΩΝ, RACING-SS 300, SUPERSPORT, SUPERBIKES, ΟΡΕΝ

Ο αγώνας είναι διπλός. Για να λάβει μέρος κάποιος στον αγώνα πρέπει να δηλωθεί από το σωματείο του μέσω του διαδικτυακού συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ. Το παράβολο συμμετοχής του αγώνα, για όλες τις κατηγορίες πλην της κατηγορίας ΝΕΩΝ, ορίζεται στα 200 ευρώ. Το παράβολο συμμετοχής για την κατηγορία ΝΕΩΝ, ορίζεται στα 180 ευρώ. Το παράβολο για την συμμετοχή σε έναν από τους δύο αγώνες ορίζεται ως εξής: Όσοι είχαν συμμετάσχει στον αναβληθέντα αγώνα 100 ευρώ. Όσοι δεν είχαν συμμετάσχει στον αναβληθέντα αγώνα 140 ευρώ. Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές δηλώνονται και αυτές μέσω του συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ και επιβαρύνονται με 20 ευρώ. Η δεύτερη συμμετοχή, ανά αγώνα, επιβαρύνεται με 60 ευρώ και δηλώνεται στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα.

Αθλητής που δεν εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΑΜΟΤΟΕ, δεν έχει δυνατότητα να συμμετάσχει στον αγώνα. Η ενημέρωση των αναβατών θα γίνει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 στις 11:45 στο χώρο της γραμματείας. Η παρουσία των αγωνιζομένων είναι υποχρεωτική.