net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Suzuki Burgman 400 είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, αν θέλεις ένα scooter με το οποίο θα πας σχεδόν παντού, με όλη σου την προίκα!

Οι επιδόσεις του Honda FJS 600 Silverwing είναι εγγυημένες, χάρη στον πολύ καλό κινητήρα.

Το Majesty της Yamaha διαθέτει μεγάλους χώρους, είναι άνετο, ταξιδεύει με αξιώσεις και παράλληλα τα καταφέρνει χωρίς προβλήματα και μέσα στην πόλη.

Το Gilera GP 800 αποτελεί ίσως το καλύτερο παράδειγμα ενός scooter που κινείται με την ίδια στιβαρότητα και παρόμοια συμπεριφορά με αυτή μιας μοτοσικλέτας.

Μεταχειρισμένα «mega-scooter» 400-800 κ.εκ.

Μπορεί τα μεταχειρισμένα scooter να αποτελούν πόλο έλξης για αρχάριους οδηγούς, όμως υπάρχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες λύσεις και για όσους επιθυμούν το κάτι παραπάνω.

 
Όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, τα scooter έχουν το πάνω χέρι στην αγορά νέων μοντέλων. Όμως ειδικά στην αγορά του μεταχειρισμένου, οι τιμές τους παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά όταν τα κυβικά ανεβαίνουν. Όπως θα δείτε και παρακάτω, οι τιμές για ένα mega-scooter είναι ιδιαίτερα προσιτές, ακόμη και εάν αυτό ξεπερνά κατά πολύ τα 400 κ.εκ.

Παρουσιάζουμε λοιπόν, επτά επιλογές από πέντε κατασκευαστές «αυθεντίες» στα μεγάλα scooter. Επτά επιλογές για τους ιδιαίτερα απαιτητικούς που δεν σηκώνουν «μύγα στο σπαθί τους» και επιθυμούν πάντα το κάτι παραπάνω ακόμη και από αυτή την κατηγορία. Τα μοντέλα που παρουσιάζουμε έχουν αυτό το κάτι παραπάνω στον υπερθετικό βαθμό, σε πολλούς τομείς όπως οι χώροι, οι επιδόσεις, οι αποδόσεις των κινητήρων τους, αλλά κυρίως η άνεση με την οποία κινούνται ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν να βγουν με άνεση και εκτός πόλης και να σας μεταφέρουν οπουδήποτε, φυσικά μαζί με την παρέα σας.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ