Μικρή μοτοσικλέτα, σε τιμή…ποδηλάτου φημολογείται πως θα παρουσιάσει η Yamaha για την αγορά της Ινδίας, φθηνότερη και από το Crux των 570 ευρώ!

Η μοτοσικλέτα των 500 δολαρίων

Την κατασκευή μιας μοτοσικλέτας με εξαιρετικά προσιτή τιμή για την Ινδία εξετάζει η Yamaha. Το εν λόγω μοντέλο δεν θα ξεπερνά σε κόστος τα 500 αμερικάνικα δολάρια, ήτοι 407 ευρώ!

 
Η αγορά της Ινδίας είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο και στις μοτοσικλέτες. Στο διάστημα Μάρτιος 2011-Μάρτιος 2012, πωλήθηκαν συνολικά περισσότερα από 10 εκατ. δίκυκλα με το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτά (70%) να αφορά κυβισμούς μεταξύ 100-125 κ.εκ. Είναι λογικό, λοιπόν, ο κάθε κατασκευαστής να θέλει να αποκτήσει ή να μεγαλώσει το μερίδιό του στην αγορά της Ινδίας, μια αγορά μάλιστα που βρίσκεται πολύ μακριά από το ταβάνι της αφού μόλις ένας στους 25 Ινδούς έχει στην κατοχή του δίκυκλο. Αυτό θέλει να κάνει και η Yamaha παρουσιάζοντας μία μικρή μοτοσικλέτα μεταξύ 100 και 125 κ.εκ. με τιμή λίγο πάνω από τα 400 ευρώ. Λοιπά στοιχεία για αυτή μοτοσικλέτα δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν δηλώσεις από επίσημα χείλη. 

«Οι φθηνότερες μοτοσικλέτες μας αυτή τη στιγμή είναι τα YBR 110 και Crux, αλλά θέλουμε να εξελίξουμε ένα μοντέλο χαμηλότερου κόστους για αγορές όπως η Αφρική. Ο στόχος μας να φτιάξουμε μία μοτοσικλέτα που θα κοστίζει 500 αμερικάνικα δολάρια. Νομίζω ότι μία τέτοια μοτοσικλέτα θα έχει μεγάλη ζήτηση τόσο στην Αφρική όσο και στην Ινδία» φέρεται να δήλωσε ο Hiroyuki Suzuki, γενικός διευθυντής και ανώτατο διοικητικό στέλεχος της Yamaha India, σύμφωνα με το site www.bikes4sale.in.

Η τιμή του Crux ανέρχεται κοντά στα 570 ευρώ και η νέα μοτοσικλέτα που θέλει να παρουσιάσει η ιαπωνική εταιρία θα είναι φθηνότερη κατά 28% περίπου! Όπως όλα δείχνουν η Yamaha θα ταρακουνήσει για τα καλά την κατηγορία με τη νέα της μοτοσικλέτα. Λέτε να δούμε κάτι ανάλογο και για την ευρωπαϊκή αγορά;

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ