Το νέο CB150R βασίζεται πάνω στο CBR 150R και προς το παρόν θα διατίθεται μόνο στις ασιατικές αγορές.

Η σχεδίαση του Streetfire φέρνει αρκετά στοιχεία από τα μεγάλα CB 600 και 1000 ειδικά στη σχεδίαση του φαναριού.

Πέρα από το εντυπωσιακό πορτοκαλί χρόωμα το CB150R μπορεί να εξοπλιστεί με εντυπωσιακό εμπρός σύστημα που βελτιώνει δραματικά τουλάχιστον την εμφάνισή του.

Εξίσου εντυπωσιακή με την έκδοση δρόμου και η.... αγωνιστική. Δεν αποκλείεται να δημουργηθεί κάποιου τύπου ενιαίο κύπελλο για το Streetfighter.

Honda CB150R Streetfire: Φωτιά στη νεολαία

Μία μικρή μοτοσικλέτα παρουσίασε η Honda για τις αγορές της Ασίας. Το Streetfire είναι μόλις 150 κ.εκ., θέλει ωστόσο να βάλει…φωτιά στους δρόμους με την εμφάνισή του και ειδικότερα τις μετατροπές του.

 
Το CB150R παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην έκθεση μοτοσικλέτας της Τζακάρτα στην Ινδονησία και προς το παρόν θα διατίθεται μόνο στις ασιατικές αγορές. Βασίζεται εν μέρει στο CBR150R, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Ινδία και χάρη στα λιγότερα πλαστικά η τιμή του έχει πέσει σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα. Για την κίνησή του χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο υγρόψυτκο μοτέρ με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής η απόδοση του οποίου ανέρχεται στους 17,5 ίππους και τα 1,25 kgm ροπής στις 10.500 και 8.500 σ.α.λ. αντίστοιχα.

Η μοτοσικλέτα έχει αρκετά σπορτίφ στοιχεία στη σχεδίασή της από την βασική κιόλας έκδοση που διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς.  Ωστόσο, με το…σωστό χρωματισμό και μερικές μικρές αλλά εύστοχες «πινελιές», μπορεί να αγριέψει αρκετά και να μοιάσει με mini streetfighter. Τα «πολεμικά» χρώματα της Honda  με το κόκκινο που αναδεικνύει το πλαίσιο χωροδικτύωμα, ένα «χρυσό» ανάποδο πιρούνι και οι ακτινικές 4πίστονες δαγκάνες που συνδυάζονται με δύο δίσκους μεγαλύτερης διαμέτρου προσθέτουν αρκετούς πόνους στο μικρό μοντέλο της Honda. Εξίσου άγριο και στο πορτοκαλί. Μη ξεχάσουμε και την εξάμτιση της Yoshimura που προσθέτει οπτικούς αλλά και ηχητικούς πόντους. 

Όλα αυτά το μικρό streetfighter θα τα χρειαστεί καθώς τοποθετείται σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία η οποία έχει παράλληλα και πολύ μεγάλη εμπορική σημασία για τους ασιάτες κατασκευαστές με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις το μήνα!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ