Το όνειρο ζωής του Bryan Staring γίνεται πραγματικότητα.

Νέο αίμα στη Honda Gresini

Η Go & Fun Honda Gresini CRT ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας, του 25χρονου Αυστραλού αναβάτη, Bryan Staring.

 
Ο Αυστραλός προέρχεται από το πρωτάθλημα FIM Superstock 1000, σημειώνοντας μάλιστα σημαντικές νίκες στις πίστες του Aragon, του Brno και στο Portimao της Πορτογαλίας. Στο πρόσφατο παρελθόν, ο Bryan Staring υπήρξε τρεις φορές πρωταθλητής Αυστραλίας στα 125cc και στις κατηγορίες Superbike και Supersport.

Στα 25 του χρόνια θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την FTR-Honda, εκπληρώνοντας ένα παιδικό όνειρο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έχω πλέον την ευκαιρία να τρέξω στο MotoGP και μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω! Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Fausto Gresini και τους χορηγούς, για την ευκαιρία που μου δίνουν".

Από την πλευρά του, ο Fausto Gresini, υποδέχθηκε θερμά στην ομάδα του τον Staring: "Με την έλευση του Bryan, ολοκληρώνουμε την ομάδα μας. Ανυπομονώ να τον δω στην πίστα να δουλεύει με τα παιδιά μας και πραγματικά πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητές του. Έχει ανταγωνιστικό πνεύμα και τα απαραίτητα προσόντα για να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα μας στις επιτυχίες".

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ