Η Honda Tαϊλάνδης παρουσίασε τη supermotard έκδοση του γνωστού και σε εμάς CRF 250L.

Η νέα έκδοση ονομάζεται CRF 250M και διαφέρει ως προς τους τροχούς και κάποιες μικρορυθμίσεις στον κινητήρα.

Η Honda Ταϊλάνδης δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της για τη διάθεση του μοντέλου. Ελπίζουμε, όμως, να το δούμε σύντομα και στην Ελλάδα.

Έκδοση SM του CRF 250L από τη Honda Ταϊλάνδης

Η Honda Ταϊλάνδης, από την οποία κατασκευάζεται το νέο CRF 250L, ετοίμασε μια supermotard εκδοχή του μικρού on-off της, με μικρές αλλαγές σε κινητήρα και τροχούς και το όνομα CRF 250M.

 

Οι διαφορές ανάμεσα στη νέα supermotard έκδοση και το γνωστό μας on-off CRF 250L είναι μικρές και αναμενόμενες. Οι μεγάλοι τροχοί (των 21 ιντσών μπροστά και 18 πίσω) αντικαταστάθηκαν με μικρότερους 17 ιντσών και τα ελαστικά είναι ασφάλτινα. Επίσης, οι μηχανικοί προχώρησαν σε κάποιες τροποποιήσεις στον κινητήρα (ο οποίος προέρχεται, όπως και στην on-off έκδοση, από το CBR 250R). To αποτέλεσμα είναι αύξηση της ισχύος και της ροπής στις χαμηλότερες στροφές, αλλά μικρότερη κατά τρεις ίππους ισχύ ψηλά.

Όσον αφορά στη διάθεση του μοντέλου, η Honda Ταϊλάνδης δεν έχει ανακοινώσει τίποτε προς το παρόν. Ακόμη δε γνωρίζουμε αν το CRF 250M θα διατίθεται μόνο στην εγχώρια αγορά ή σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά το γεγονός ότι και το γνωστό μας CRF 250L κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη και έπειτα ταξιδεύει στις αγορές όλου του κόσμου είναι αρκετά ενθαρρυντικό.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ