Με τιμή κοντά στα 600 ευρώ, το ολοκαίνουργιο Honda Dream Neo 110 είναι η φθηνότερη μοτοσικλέτα στην Ινδία!

H Honda ακολουθεί επιθετική πολιτική στην Ινδία, ώστε να καταλάβει την πρώτη θέση στους εκεί κατασκευαστές μέσα στο 2015-16.

Τέταρτο εργοστάσιο της Honda στην Ινδία!

Η Honda Motorcycle & Scooter India σχεδιάζει την κατασκευή και 4ου εργοστασίου στην Ινδία, έχοντας στόχο την πρώτη θέση στους τοπικούς κατασκευαστές μέσα στο 2015-16.

 
Ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής της Ινδίας, η Honda, έχει βάλει στόχο την πρώτη θέση, και κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Η Honda Motorcycle & Scooter India, θυγατρική της Honda Ιαπωνίας, κατέχει 3 εργοστάσια, με τις εργασίες κατασκευής του τρίτου εργοστασίου, στην Karnataka, να ολοκληρώνονται μέσα στον Μάιο του 2013. Τα άλλα δύο εργοστάσια βρίσκονται στην Manesar, στην επαρχία Haryana, και στην Tapukara, στην επαρχία του Rajasthan.

Τον περασμένο μήνα, οι άνθρωποι της Honda Motorcycle & Scooter India δήλωσαν πως η HMSI μπορεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στην Ινδία ακόμα και μέσα στο 2015-16, αρκετά νωρίτερα από τον αρχικό στόχο που μίλαγε για το 2020. Η Honda ακολουθεί μια ιδιαίτερα επιθετική στρατηγική για να ξεπεράσει τη Hero, με σχέδια για παραγωγή 10 εκατομμυρίων δικύκλων το 2019-20, σχέδια που πιθανώς να απαιτήσουν την κατασκευή άλλων… 4 εργοστασίων στην περιοχή, ώστε το σύνολο να φτάσει τα 8 εργοστάσια!

Ήδη το 2012-13, η HMSI ανέβηκε στη 2η θέση των κατασκευαστών της Ινδίας, αφήνοντας πίσω της την Bajaj. Στη στρατηγική της Honda, πέρα από την αλματώδη αύξηση της παραγωγής, περιλαμβάνονται και μια πιο συχνή παρουσίαση νέων μοντέλων, αλλά και μια γενική μείωση τιμών, που επιτυγχάνεται με την παραγωγή των δικύκλων όσο πιο κοντά γίνεται στις στοχευόμενες περιοχές της ινδικής αγοράς. Πριν λίγες μέρες το Moto-Τρίτη σας παρουσίασε το νέο μοντέλο της Honda στην Ινδία, με το όνομα Dream Neo, με τιμή που το κάνει το φθηνότερο δίκυκλο στην Ινδία! Για το 2013-13, η HMSI έχει στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά… 42,7%!

Κι όλα αυτά γίνονται βεβαίως για πολύ καλό λόγο, αφού η Ινδία αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά για την Honda, κατέχοντας ένα μερίδιο 18% των συνολικών πωλήσεων δικύκλων της Ιαπωνικής εταιρείας, σε παγκόσμιο επίπεδο! Μερίδιο που αναμένεται να αυξηθεί στο 25%, έως το 2016. Δηλαδή, ένα στα τέσσερα Honda θα στοχεύει την Ινδία το 2016.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ