Benelli TRK 502: Βασιλιάς των πωλήσεων στην Ιταλία

Το TRK 502 της Benelli σαρώνει στις πωλήσεις στην γειτονική Ιταλία, παραμένοντας στην πρώτη θέση στον πίνακα ταξινομήσεων για τρίτο συνεχή μήνα!

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η δυναμική της Benelli στην Ιταλική αγορά δεν κρύβεται, καθώς η εταιρεία κατέγραψε τις περισσότερες πωλήσεις καθΆ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αιχμή του δόρατος τα δημοφιλή TRK 502 και 502X, στην εποχή της κυριαρχίας των Adventure μοτοσυκλετών.

Η Benelli έχει κατασκευάσει μια μοτοσυκλέτα που οδηγείται με δίπλωμα Α2 σε τόσο ανταγωνιστική τιμή. Το «value for money» ταιριάζει γάντι στο TRK, καθώς προσφέρει πολλά τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και οδικής απόλαυσης σε προσιτή τιμή. Είναι η κατάλληλη μοτοσυκλέτα, που θα εισάγει τον νέο αναβάτη στον κόσμο των δυο τροχών.

Αρχικά ο μήνας Ιούνιος αποδείχθηκε σημαδιακός, αφού μετά από πολλά χρόνια το Ιταλικό κοινό έφερε στην πρώτη θέση πωλήσεων μια «δική» του εταιρεία. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και τον Ιούλιο αποτυπώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την τάση της αγοράς προς τη ναυαρχίδα της Benelli.

Παρά τις δυσκολίες και το αβέβαιο κλίμα παγκοσμίως η Benelli κατάφερε να καταγράψει αύξηση στην αγορά της Ιταλίας, με το TRK 502 να έρχεται πρώτο τον Αύγουστο, σε συνέχεια των δύο περασμένων μηνών. 408 ταξινομήσεις και αύξηση πωλήσεων 42% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2019!

Μάλιστα η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, αν αναλογιστούμε την απουσία της εταιρείας από το μοτοσυκλετιστικό χάρτη για πολλά χρόνια. 

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι πως το Benelli TRK 502, είναι με πολύ μικρή διαφορά δεύτερο στη λίστα των συνολικών ταξινομήσεων από την αρχή του 2020.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες!