Best Moto by LS2: ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ YAMAHA A.E., 5 Βραβεία για την Ιαπωνική εταιρεία.

Best Moto by LS2: ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ YAMAHA A.E., 5 Βραβεία για την Ιαπωνική εταιρεία.

Η Ιαπωνική εταιρεία απέσπασε 5 βραβεία:
Μοτοσυκλέτα με τις περισσότερες πωλήσεις και καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς για το Tracer 9
Καλύτερο σκούτερ της χρονιάς και σκούτερ με την καλύτερη μεταπωλητική αξία για το XMax
Hλεκτρικό σκούτερ με την καλύτερη μεταπωλητική αξία το NeoS

YAMAHA: MT-03 με νέα μειωμένη τιμή 5.600Ε

Οι αναγνώστες του Mototriti ανέδειξαν την YAMAHA πρώτη σε 5 κατηγορίες βραβείων Best Moto 2024: μοτοσυκλέτα με τις περισσότερες πωλήσεις, καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς, καλύτερο σκούτερ της  χρονιάς, σκούτερ με την καλύτερη μεταπωλητική αξία και ηλεκτρικό σκούτερ με την καλύτερη μεταπωλητική αξία.
 Για άλλη μια χρονιά το YAMAHA Tracer 9 ψηφίστηκε ως η μοτοσυκλέτα με τις περισσότερες πωλήσεις φιγουράροντας στην κορυφή των ταξινομήσεων με τις διάφορες εκδόσεις του Tracer καθώς και ως η καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς. Πρόκειται για μια adventure μηχανή η οποία έχει λατρευτεί από το ελληνικό κοινό προσφέροντας έντονα συναισθήματα στους αναβάτες.
Στην κατηγορία των σκούτερ η 5η γενιά YAMAHA XMax κέρδισε τα βραβεία του καλύτερου σκούτερ της χρονιάς και του σκούτερ με την καλύτερη μεταπωλητική αξία. Αναμφίβολα το XMax κάνει μεγάλο ντόρο τα τελευταία χρόνια έχοντας ένα μεγάλο φανατικό κοινό.
Μια ακόμα όχι και τόσο διάσημη κατηγορία βραβείων είναι εκείνη των ηλεκτρικών σκούτερ με το YAMAHA NeoS να κερδίζει το βραβείο του ηλεκτρικού σκούτερ με την καλύτερη μεταπωλητική αξία.
H YAMAHA για άλλη μια χρονιά ξεχωρίζει ανάμεσα στους αναβάτες κρατώντας σταθερή την αξία της λόγω της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της ασφάλειας που προσφέρει καθώς και για την απόλαυση και εμπειρία οδήγησης των μοτοσυκλετών της.
Τα βραβεία παρέλαβαν:
H κυρία Μπασιά Κυριακή, Communication Manager  και ο κύριος Κωσταντινίδης Τάσος, Μarketing Manager.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »