Black Friday στο Bikers World

Τα είδη ένδυσης έχουν την τιμητική τους στο Bikers World. Δες τις μοναδικές Black Friday τιμές.

Η «μαύρη» Παρασκευή έρχεται στο Bikers World και είναι η κατάλληλη στιγμή για να προμηθευτείς ή να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου. Μπες τώρα στο www.bikers-world.gr και δες τις ανεπανάληπτες προσφορές που ισχύουν όχι σε ορισμένα, αλλά σε ΌΛΑ τα κράνη, μπουφάν, γάντια, υποδήματα και μπαλακλάβες προκειμένου να εφοδιαστείς με όλα τα απαραίτητα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Η μεγάλη ποικιλία από άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη, καθώς και το εύκολο μενού περιήγησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα βοηθούν στο κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα με τις αποστολές να γίνονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα. Πάντα υπάρχει ακριβής αναφορά διαθεσιμότητας για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων και να μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια τον χρόνο παράδοσης.

Στόχος του Bikers World από το 2005 που ξεκίνησε τις δραστηριότητές του ήταν και παραμένει η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και για τον λόγο αυτό συνεργάζεται μόνο με τις μεγαλύτερες εταιρείες ανταλλακτικών, ειδών ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας. Και μην ξεχνάτε ότι είναι επίσημη αντιπροσωπεία γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Honda με πλήρη και άρτια οργανωμένη αποθήκη που μπορεί να προμηθεύσει άμεσα, όχι μόνο πελάτες λιανικής, αλλά και συνεργεία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αλ. Παναγούλη 47, Νέα Ιωνία
Τηλ.: 210 2772422, 210 3424454
www.bikers-world.gr
Facebook

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00