Τι δήλωσε για τον Marc Marquez, ο Cal Crutchlow;

«Δεν έχετε ιδέα πως οδηγεί!»

Τον ενθουσιασμό αλλά και τον σεβασμό του προς τον πρωταθλητή του 2016 εξέφρασε ο Cal Crutchlow, με δηλώσεις του στον τύπο.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Ο Βρετανός Cal Crutchlow είναι γενικότερα ένας από τους πιο δραστήριους, σε επίπεδο…δηλώσεων, αναβάτης, καθώς εκφράζει συχνά την άποψή του ενώ πολλές φορές οι δηλώσεις του είναι μάλλον έντονες! Αυτή την φορά, ο Cal μίλησε –και μάλιστα με τα καλύτερα λόγια- για τον Marc Marquez.

Οι δύο αναβάτες της Honda μοιράζονται ένα κοινό: φρενάρουν πολύ έντονα και χρησιμοποιούν κυρίως σκληρά ελαστικά. Ειδικότερα όμως, ο Cal είπε: «Κάθε στροφή που κάνει, την κάνει καλύτερα από κάθε αναβάτη της εταιρείας. Δεν έχετε ιδέα πως οδηγεί! Σίγουρα, το δικό μου στυλ μοιάζει με το δικό του σε πολλά σημεία, αλλά οι κλίσεις του, πως μπαίνει στη στροφή, πόσο κλείνει τον μπροστά τροχό και πόσο γλιστράει…είναι καταπληκτικός. Και μένει και στη μοτοσυκλέτα!»

«Ειλικρινά, αυτό που κάνει σε κάθε στροφή, σε κάθε αγώνα και σε κάθε δοκιμή, όλοι εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε να το κάνουμε ίσως μόνο μια φορά σε όλο το Σαββατοκύριακο. Αυτός το κάνει κάθε φορά! ¶λλη φορά θα πέσει, θα ξανασηκωθεί, θα κάνει το ίδιο. Είναι συναρπαστικός»

Ο Cal συμπλήρωσε τις δηλώσεις του κάνοντας μια σύγκριση: «Οι δύο αναβάτες που όλοι λένε ότι είναι τέρατα στις μοτοσυκλέτες, είναι ο Marc και ο Casey Stoner. Και είναι και οι μόνοι που μπόρεσαν να κάνουν καλά αυτή τη μοτοσυκλέτα!»