• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

3ο Πρωτάθλημα Ταχύτητος στην κατηγορία SuperSport για τον Κουτσουμπό.

Δεύτερος συνεχόμενος τίτλος για τον Μιχάλη Κουτσουμπό

 

O Μιχάλης Κουτσουμπός, κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας Supersport, οδηγώντας μία Honda CBR600RR.

O τίτλος της κατηγορίας με το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών κρίθηκε στους δύο τελευταίους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου 2017. Στον αγώνα του Σαββάτου ο Μιχάλης Κουτσουμπός κέρδισε την πρώτη θέση προσπερνώντας στον τελευταίο γύρο και στην τελευταία στροφή της πίστας το Δημήτρη  Καρακώστα, ο οποίος συμμετέχει και αυτός στο πρωτάθλημα με Honda CBR600RR με την υποστήριξη της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Στον αγώνα της Κυριακής ο Μιχάλης Κουτσουμπός  ξεκίνησε, όπως και στον αγώνα του Σαββάτου, από την πρώτη θέση της γραμμής εκκίνησης έχοντας κάνει τον καλύτερο χρόνο στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της Παρασκευής. Στη συνέχεια ακολουθώντας έναν αγώνα στρατηγικής, μετά την πτώση του Δημήτρη Καρακώστα ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι και το 17ο γύρο, ο Κουτσουμπός τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Θεοφάνη Μίχα με Triumph 675. To αποτέλεσμα αυτό του χάρισε το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στην κατηγορία SuperSport με διαφορά  τριών βαθμών από το δεύτερο Δημήτρη Καρακώστα με CBR600RR.

Με το φετινό του τίτλο ο Μιχάλης Κουτσουμπός έχει κερδίσει συνολικά 3 Πρωταθλήματα Ταχύτητος στην κατηγορία SuperSport με μοτοσυκλέτα Honda CBR600RR και άλλα τέσσερα πρωταθλήματα στην κατηγορία SuperMoto οδηγώντας Honda CRF450R.

Ο Μιχάλης Κουτσουμπός στον τερματισμό δήλωσε: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά κέρδισα το τίτλο του πρωταθλητή σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία με υψηλό ανταγωνισμό. Η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε  απροβλημάτιστα, στοιχείο που οφείλεται στην άριστη προετοιμασία της από τους μηχανικούς της ομάδας μου με team manager τον Γ. Κουτσουμπό. Η σωστή προετοιμασία, η καλή προπόνηση σε συνδυασμό με τα λάστιχα της Michelin μου προσέφεραν υψηλά επίπεδα απόδοσης, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα να τερματίσω στην πρώτη θέση της κατηγορίας SuperSport.»
 
Βαθμολογία αναβατών:
ΚΟΥΤΣΟΥΜΜΠΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ           HONDA CBR600RR           121
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ             HONDA CBR600RR           118
ΜΙΧΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ                      TRIUMPH 675                    106
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ      YAMAHA R6 600                 73
ΤΡΙΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                      HONDA CBR600RR           62
ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ              YAMAHA R6 600                 60
ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ           HONDA CBR600RR           57
ΛΙΟΥΝΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                   YAMAHA R6 600                31
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                     HONDA CBR600RR           22
ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ                           SUPERSPORT                    18

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ