Ξανά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Kevin Schwantz, για την Suzuki.

Ξεσπάθωμα Schwantz!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1993 Kevin Schwantz μιλά έξω από τα δόντια για την φετινή πορεία της Suzuki στα Moto GP, που δεν έχει αποφέρει τα αναμενόμενα.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Καυστικός αλλά και ειλικρινής, ο Kevin Schwantz μίλησε για ακόμη μια φορά για την Suzuki και την φετινή ομάδα της στα Moto GP, η οποία ταλανίζεται από κακά αποτελέσματα. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο αναβάτη, η ομάδα έχει έλλειψη κινήτρου, στόχου και παρουσιάζεται αποπροσανατολισμένη.

Δηλώνει συγκεκριμένα: «Δεν ξοδεύω πολύ χρόνο στο γκαράζ, αλλά όσο ήμουν εκεί, στο Sachsenring, μου φαίνεται ότι το εργατικό ήθος, η πνευματικότητα, η συγκέντρωση, δεν είναι εκεί.»

«Ο Alex Rins επανέρχεται από τραυματισμό και ακόμα προσπαθεί να μάθει, σαν αρχάριος στα Moto GP. Και έτσι πραγματικά πιστεύω ότι ο Iannone πρέπει να είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας. Και μέχρι τώρα, δεν είναι»

Για τον Iannone, ο Schwantz είχε εκφράσει και πάλι άποψη, προτρέποντας τον μάλιστα να...πάει να οδηγήσει karts, αυτή τη φορά όμως είναι λιγότερο καυστικός: «Είμαι χαρούμενος που δεν ξέρω Ιταλικά, γιατί καθήμενος κοντά στον Iannone και στο πλήρωμά του, απλά δεν βλέπω τη θέληση. Δεν βλέπω την ένταση, το κίνητρο. Βλέπω ένα περιβάλλον του στυλ, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, οι καλοί αναβάτες δεν τα παρατάνε»

Μέχρι τώρα, το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει καταφέρει η Suzuki είναι μια έβδομη θέση του Andrea Iannone στην Αμερική, ενώ σε σχέση με πέρσι, η ομάδα έχει σημειώσει λιγότερους από τους μισούς βαθμούς, στους ίδιους αγώνες...