Mονοκύλινδρος κινητήρας 125 κυβικών

Πρόκειται για ένα μικρό κόσμημα.

Tο στρογγυλό όργανο έχει μόνο ψηφιακές ενδείξεις.

Νέο Monkey 125;

Η Honda θέλει να συνεχίσει την επιτυχία του MSX 125 και ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο Monkey 125 για τους λάτρεις της θρυλικής μικρής μοτοσυκλέτας.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μπορεί να μην είναι η τελική μορφή του μοντέλου, αλλά δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να δούμε τη Honda να επαναφέρει το μοτοσυκλετάκι που αγαπήθηκε από πολλούς αναβάτες και έχει τη δική του σελίδα στο βιβλίο ιστορίας της μοτοσυκλέτας. Οι λάτρεις του ρετρό μάλλον δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι από το Monkey 125, καθώς πρόκειται για ένα μικρό κόσμημα.

Θα χρησιμοποιεί τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 125 κυβικών με τον οποίο εφοδιάζεται και το MSX 125, ο οποίος αποδίδει 9,8 ίππους και είναι ικανός να προσφέρει διασκέδαση στον αναβάτη μιας τόσο ευέλικτης και ελαφριάς μοτοσυκλέτας. Η εμφάνισή του μπορεί να είναι κλασσική, αλλά οι σύγχρονες πινελιές δεν λείπουν με τον προβολέα να είναι τεχνολογίας LED, το πιρούνι ανεστραμμένο, ενώ το στρογγυλό όργανο έχει μόνο ψηφιακές ενδείξεις. Η Honda το χαρακτηρίζει ως concept, αλλά φαίνεται να είναι σε τελική μορφή και έτοιμο να μπει σε παραγωγή. Ο χρόνος θα δείξει.