Το νέο τεύχος Μοto Τρίτη

Δοκιμή Honda CBR1000RR

Αποστολή Ισπανία: BMW G310GS

Δοκιμή Harley Davidson Street Rod 750

Δοκιμή KTM 390 Duke

Νέο πλούσιο τεύχος Moto Τρίτη

Τελευταία μέρα του Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού Μοto Τρίτη, με δοκιμές νέων μοντέλων, αποστολές στο εξωτερικό, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και πολλά άλλα όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί στις 31/10, έχει… τα πάντα! Superbike, Naked, Scooter και On-Off, με δύο αποστολές σε Γαλλία και Ισπανία! Μην το χάσεις!

Τι μπορείτε να βρείτε στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη; Ρίξτε μια ματιά:
 
Αποστολή Ισπανία: BMW G310GS
 
Οδηγούμε στους δρόμους της Βαρκελώνης την νέα μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού από τη Βαυβαρική εταιρία, που έχει σκοπό να φέρει νέους αναβάτες στο χώρο της μοτοσυκλέτας παρέχοντας το κύρος και την ποιότητα με την οποία είναι ταυτισμένο το όνομα της BMW.
 
Αποστολή Παρίσι: Peugeot Belville, Citystar και Speedfight
 
Ταξιδεύουμε στην πόλη του φωτός και σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο Belville, καθώς και τα ανανεωμένα Citystar και Speedfight. Οι νέες προτάσεις της Γαλλικής εταιρίας σε μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες των scooter.
 
Δοκιμή Honda CBR1000RR
 
Η Ιαπωνική εταιρία επανέρχεται δυναμικά στα superbike, εντάσσοντας το νέο Fireblade στην εποχή των  ηλεκτρονικών. Αλλαγμένη κατά 90% σύμφωνα με την εταιρία, υπόσχεται να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις πίστες και τους δρόμους.
 
Δοκιμή KTM 390 Duke
 
Η δεύτερη γενιά του μικρού Duke είναι εδώ ακόμα πιο ώριμη και απολαυστική. Με πλούσιο εξοπλισμό, βελτιωμένη ανάρτηση, αναβαθμισμένα φρένα, εξαιρετική οδική συμπεριφορά και προσιτή τιμή, είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία του.
 
Δοκιμή Harley Davidson Street Rod 750
 
Το νέο urban μοντέλο της σειράς Street της Αμερικάνικης εταιρίας, έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει την entry level μοτοσυκλέτα, όσων θέλουν να αποκτήσουν μια Harley. Δυνατότερος κινητήρας και σπορ συμπεριφορά θα προσελκύσουν και τους πιο αδιάφορους.

Αφιέρωμα: Honda C50
 
Όταν το πιο αναγνωρίσιμο παπί αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον λάτρη των αναπαλαιώσεων Μπατή Τζανή τότε το αποτέλεσμα εκπλήσσει. Το Honda C50 μοιάζει
λες και μόλις βγήκε από την γραμμή παραγωγής.
 
Αφιέρωμα: Best Seller εταιρειών
 
Ποιά είναι τα βαριά χαρτιά της κάθε εταιρίας; Ποια είναι τα πρώτα σε πωλήσεις μοντέλα τους και ποιοι οι λόγοι που τα έχουν φέρει στην κορυφή;
 
Best seller παπιά
 
Σας παρουσιάζουμε τα 8 δημοφιλέστερα παπιά της αγοράς επιτομή της ευκολίας και της οικονομίας.
 
Best Buy πρακτικά κι άνετα scooter
 
4 scooter  με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους που παρέχουν άνετη και ξεκούραστη καθημερινή μετακίνηση.