Στην Pramac Ducati από το 2019, ο 21χρονος Bagnaia.

O Bagnaia στην Pramac

Στην δορυφορική ομάδα της Ducati, Pramac, θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν και για δύο έτη, ο αναβάτης της Moto2 Francesco Bagnaia.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το εξωτερικό, ο Fransesco Bagnaia, αναβάτης της Sky VR46 στην κατηγορία Moto2, θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία από το 2019. Ο Ιταλός υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με την Pramac Ducati.

O 21χρονος Bagnaia θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν στην ομάδα του Valentino Rossi, στην οποία οδηγεί μοτοσυκλέτα της Kalex, ενώ πιθανότατα θα αποτελέσει τον άμεσο αντικαταστάτη του Danilo Petrucci.

Δείτε τι δήλωσε ο Bagnaia για την μεταγραφή του: «Την επόμενη χρονιά θα κάνω ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έχω πει αρκετές φορές ότι θα ήθελα να τρέξω στα Moto GP οδηγώντας μια Ducati και τελικά αυτό θα συμβεί. Αυτό είναι θαυμάσιο και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με ακολούθησαν στο μονοπάτι μου τα τελευταία 5 χρόνια.»

Ο Bagnaia αγωνίστηκε στην Moto3 το 2016 πετυχαίνοντας δύο νίκες και μία pole position ενώ την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην Moto2, εντυπωσιάζοντας με την ανταγωνιστικότητά του.