Ο Takaaki Nakagami ανάμεσα στον Lucio Ceccinello (αριστερά) και τον διευθυντή της HRC, Tetsuhiro Kuwata.

Ο Nakagami στην LCR Honda

Επιβεβαιώθηκε η έλευση, στην ομάδα της LCR Honda, του Takaaki Nakagami, ο οποίος θα τρέχει στο πλευρό του Cal Crutchlow από το 2018.

Στην συνέχεια του «ανακατέματος της τράπουλας» για την σεζόν του 2018 των MotoGP, o Cal Crutchlow της LCR Honda αποκτά επιτέλους...παρέα, η πιο σωστά, ομόσταυλο. Ο Takaaki Nakagami, αναβάτης στα Moto2 από το 2012, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την LCR Honda, το οποίο θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2018.

Με αυτή την έλευση, ο αριθμός αναβατών στο grid ξαναγίνεται ζυγός, με 24 αναβάτες να ξεκινούν στους αγώνες του 2018 με τα σημερινά δεδομένα. Ο Nakagami έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες στα Moto2, παίρνοντας μια νίκη, 13 πλασαρίσματα στο βάθρο και 4 Pole position.

Ο Lucio Ceccinello ανακοίνωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή, λέγοντας ότι πιστεύει στις δυνατότητες του Nakagami και ότι ο αναβάτης θα λάβει την μέγιστη υποστήριξη από την ομάδα για να αντεπεξέλθει στην νέα πρόκληση της καριέρας του. Ο Cal Crutchlow, ακόμη, δεν έχει προβεί σε δηλώσεις.