net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Oliveira είναι τρίτος στο πρωτάθλημα της Moto 2

Miguel Oliveira: Πρώτη φορά MotoGP

Ο αναβάτης της Moto 2, Miguel Oliveira, δοκίμασε στην Ισπανία την KTM RC16 των MotoGP, ως ανταμοιβή για την πολύ καλή εμφάνισή του έως τώρα στο πρωτάθλημα.

 
Ο Oliveira πήρε μια πρώτη γεύση από μοτοσυκλέτα προδιαγραφών MotoGP, κατά τη διάρκεια δοκιμών της KTM στην πίστα της Aragon. Ο Πορτογάλος αγωνίζεται με την ομάδα της Red Bull Ajo KTM και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος της Moto 2, έχοντας ανέβει τέσσερις φορές στο βάθρο. Στην Ισπανία, είχε την ευκαιρία να ενταχθεί για λίγο στην εργοστασιακή ομάδα της KTM στα MotoGP και να δοκιμάσει την RC16 μαζί με τους Bradley Smith, Pol Espargaro αλλά και τον αναβάτη εξέλιξης Mika Kallio.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, στόχος δεν ήταν οι απόλυτοι χρόνοι, αλλά το να νιώσει άνετα οδηγώντας μια πιο δυνατή μοτοσυκλέτα: «Στόχος δεν ήταν να πάω πραγματικά γρήγορα, αλλά να τεστάρω τον εαυτό μου και να απολαύσω την ημέρα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω αυτό που όλοι οι αναβάτες πρέπει να δοκιμάσουν τουλάχιστον μια φορά στην καριέρα τους. Ήταν υπέροχο το να κάνω μερικούς γύρους πάνω σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP και ευχαριστώ την KTM για αυτή την αξέχαστη ημέρα.»

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ