• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Quadro4: Έγινε Euro4

To Quadro4 συμβαδίζει, πλέον, με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς Euro4.  

 
Το Quadro4 είναι το πρώτο τετράτροχο σκούτερ, που πληροί τις προδιαγραφές του Euro4. Το νέο μοντέλο δε παρουσιάζει κάποια διαφορά στην εμφάνιση σε σχέση με την έκδοση του Euro 3, εκτός από την παρουσία του πλευρικού ανακλαστήρα. Η σειρά των Quadro, συμπεριλαμβανομένων και των Quadro3, έχει πλήρως αναβαθμιστεί.
 
Το Quadro4 μπορεί να οδηγηθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελβετία με άδεια οδήγησης. Έχει εγκριθεί ως τρίκυκλο, παρά τους τέσσερις τροχούς. Το τετράτροχο σκούτερ προσφέρει τα ίδια οφέλη στον αναβάτη με ένα παραδοσιακό σκούτερ. Προσφέρει στον αναβάτη μια νέα αίσθηση οδήγησης, καθώς είναι εξοπλισμένο με υδρoπνευματικό σύστημα HTS και ανεξάρτητη υδραυλική ανάρτηση.
  
Οι τροχοί του γέρνουν ταυτόχρονα και προσαρμόζονται εύκολα στις συνθήκες της επιφάνειας του οδοστρώματος και εγγυώνται εξαιρετική πρόσφυση. Σε περίπτωση που θα σταματήσετε σε ένα φανάρι, δε χρειάζεται να βάλετε τα πόδια σας στο έδαφος. Επιπλέον, το Quadro4 τροφοδοτείται από έναν κεντρικά τοποθετημένο μονοκύλινδρο κινητήρα κι η κίνηση μεταδίδεται μέσω διαφορικού για την αποτελεσματικότερη μείωση των κραδασμών. Το σκούτερ χρησιμοποιεί ένα συνδυασμένο σύστημα πέδησης σε όλους τους τροχούς με 4 δισκόφρενα.

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δοκιμή: CFMoto 650MT
Δοκιμή: CFMoto 650MT
Με την παρουσίαση του 650ΜΤ, η CFMoto αφουγκραζόμενη τις ανά...
Momo FGTR Evo Sage
Momo FGTR Evo Sage
Jet κράνος κατασκευασμένο από ABS με ειδικά χρώματα στην βαφ...
Δοκιμή: Suzuki SV650X
Δοκιμή: Suzuki SV650X
Μια κατάλληλη ενδυμασία μπορεί να απογειώσει την εντύπωση πο...

περισσότερα »