Royal Alloy GP125

To νέο scooter από την βρετανική Royall Alloy που θυμίζει τις χρυσές εποχές των scooters και είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μέταλλο, είναι πλέον και στην χώρα μας!

Τα μεταλλικά σκούτερ της βρετανικής φίρμας πήραν την πολυπόθητη έγκριση τύπου EURO 4 τον Μάϊο του 2018 στην Αγγλία, και πλέον άνοιξε ο δρόμος για την κυκλοφορία τους και στους Ευρωπαϊκούς δρόμους.

Tη διάθεσή τους για την ελληνική αγορά να αναλαμβάνει η Buggy Motors, γνωστή απο την αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά οχημάτων όπως τα BeachBuggy (Summer Cars), τα Joyner (OffRoad & 4x4) και τα Secma (sport FunCars). H Royal Alloy (RA Engineering Co.Ltd) με έδρα το Lancashire της Αγγλίας, προήλθε μετα απο διακοπή πολυετούς συνεργασίας με άλλη εταιρεία δίτροχων στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την οποία ήλεγχε την κατασκευή τους, την έρευνα και την ανάπτυξή τους.
 
Το Royal Alloy GP 125 είναι μοντέλο της γκάμας που απευθύνεται και σε κατόχους διπλώματος Α1, προσφέροντας μια επιλογή κυβισμού αγαπητή από πολλούς. Με εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής που τοποθετείται σαφώς στο Premium άκρο της κατηγορίας, πρόκειται για ένα retro μοντέλο πιστό στην εμφάνιση και την ταυτότητα των μοντέλων της δεκαετίας του 1960. Η εμφάνιση, τα χρώματα και η προσοχή στην λεπτομέρεια έχουν επιμεληθεί κατάλληλα με υψηλά στάνταρντς, έτσι ώστε το scooter να θυμίζει μια χειροποίητη δημιουργία.

Με μονό αμορτισέρ στην πίσω ανάρτηση και διπλό πιρούνι εμπρός, μαζί με τροχούς 12 ιντσών, επιδιώκουν να προσφέρουν μια άνετη και πολυτελή κύλιση στα δεδομένα της κατηγορίας. Για την άνεση του αναβάτη φροντίζουν η μεγάλη σέλα, το ντουλαπάκι για αντικείμενα στην ποδιά του μοντέλου, το ψηφιακό όργανο αλλά και η παροχή ρεύματος USB για φόρτιση συσκευών. Τα φώτα του μοντέλου είναι τεχνολογίας LED εμπρός και πίσω.

Μπορείτε να κάνετε δική σας μια Royal Alloy GP125 στην τιμή των 2.599 ευρώ.