V-Strom 1000 XT

Suzuki V-Strom με 146 ευρώ το μήνα

Η Suzuki, με το χρηματοδοτικό της πρόγραμμα Suzuki Credit, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε κι εσείς ένα V-Strom πιο εύκολα από ποτέ.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Τo V-Strom δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς έχει αποδείξει την αξία του και κατέχει ιδιαίτερη θέση στις καρδιές χιλιάδων Ελλήνων μοτοσυκλετιστών. Στην τρίτη γενιά του εξακολουθεί να έχει όλα τα εφόδια για να βρεθεί στην κορυφή. Στη σχεδίασή του κυριαρχούν οι καμπύλες και ο διπλός προβολέας με το χαρακτηριστικό ρύγχος εμπρός. Είναι εξοπλισμένο με δικύλινδρους κινητήρες απόδοσης 70 και 100 ίππων για τις εκδόσεις των 650 και 1000 κυβικών αντίστοιχα, ενώ διαθέτει traction control, ρυθμιζόμενο σε δύο επίπεδα, που μπορεί να απενεργοποιηθεί. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα Low RPM Assist που βοηθάει στις εκκινήσεις και την κίνηση με πολύ χαμηλές ταχύτητες, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος σβησίματος του κινητήρα. Στον τομέα των αναρτήσεων συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών ρυθμιζόμενο ως προς την απόσβεση συμπίεσης, επαναφοράς και προφόρτισης ελατηρίου και ένα αμορτισέρ με μοχλικό, επίσης ρυθμιζόμενο ως προς την απόσβεση επαναφοράς και την προφόρτιση του ελατηρίου, που μπορεί να γίνει χωρίς εργαλεία. Για την επιβράδυνση της μοτοσυκλέτας, υπεύθυνες είναι 2 τετραπίστονες δαγκάνες της Tokico μπροστά με δίσκους 310 χιλ. και μια διπίστονη δαγκάνα πίσω με δίσκο 260χιλ. που συνεργάζονται με cornering ABS. Μέσω της μονάδας IMU της Bosch, υπολογίζονται όλες οι παράμετροι, ώστε να είναι δυνατό το φρενάρισμα ακόμα και κατά τη διάρκεια της στροφής. Η άνετη σέλα με το πλούσιο και ποιοτικό αφρώδες, υπόσχεται να κρατήσει ξεκούραστους τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη για αρκετές ώρες.

Οι εκδόσεις ΧΤ περιλαμβάνουν στον στάνταρ εξοπλισμό προστατευτική ποδιά κινητήρα, χούφτες και ζάντες με ακτίνες που φορούν tubeless ελαστικά, δίνοντας έτσι μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά και μια πιο περιπετιώδη εμφάνιση στο V-Strom. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν τροχούς διαστάσεων 19 ιντσών εμπρός και 17 πίσω.

Μπορείτε εδώ να δείτε την αναλυτική δοκιμή της έκδοσης των 1000 κυβικών. Εκμεταλλευτείτε σήμερα το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Suzuki Credit και κάντε δικό σας ένα V-Strom 650 με 146 ευρώ/μήνα ή ένα V-Strom 1000 με 218,21 ευρώ/μήνα.