Τυχερός αισθάνεται ο Pol Espargaro, μετά τον τραυματισμό του και την συμμετοχή του στο Κατάρ.

«Θαύμα που ανάρρωσα!»

Ο Pol Espargaro της KTM μιλά για τη συμμετοχή του στο Κατάρ μετά τον τραυματισμό του, στις δοκιμές της Sepang. Τι υποστηρίζει για την κατάστασή του;

Ο Pol Espargaro είχε την ατυχία να υποστεί ένα σοβαρό ατύχημα στην Μαλαισία, όταν κατά την διάρκεια των πρώτων δοκιμών της προ-σεζόν έχασε τον έλεγχο με 250 χιλιόμετρα την ώρα. Ο Ισπανός αναβάτης αναγκάστηκε να μείνει εκτός των επόμενων δοκιμών, στην Ταϋλάνδη, ωστόσο μπόρεσε να συμμετέχει σε αυτές του Qatar.

Μιλώντας στους δημοριογράφους, ο Espargaro είπε τα εξής: «Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την σεζόν, αλλά είναι αυτό που είναι και πρέπει να το αποδεχθώ. Νιώθω πολύ τυχερός γιατί μετά από τέτοιο τραυματισμό, το να είσαι δύο μέρες πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι θαύμα!Ακόμα και αν δεν απέδωσα στο 100%, κάναμε καλή δουλειά. Δοκίμασα πολλά πράγματα και δεν είμαι μακριά από τους κορυφαίους!»

Ο Espargaro εμφανίζεται αισιόδοξος για την απόδοση της KTM RC16, ενώ και ο Bradley Smith λέει ότι η KTM έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, μειώνοντας κατά 1,2 δευτερόλεπτα τους χρόνους της μοτοσυκλέτας μέσα σε ένα χρόνο! Για τους αγώνες, όπως καταλαβαίνετε, πολλές φορές αυτή είναι η διαφορά μεταξύ του πρώτου από… τον τελευταίο στους πίνακες χρόνων!