Voge SR1: Το πιο καλά εξοπλισμένο 125αρι;

Voge SR1: Το πιο καλά εξοπλισμένο 125αρι;

Με πλούσιο εξοπλισμό, σύγχρονη τεχνολογία, GT χαρακτήρα και προσιτή τιμή, το Voge SR1 αποδεικνύει ότι αν και 125αρι, δεν κάνει πουθενά παραχωρήσεις.

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Τα scooter 125κ.εκ. θεωρούνται ως επί το πλείστον οι καλύτερες entry-level κατασκευές, φτιαγμένες για οικονομία, πρακτικότητα και ευελιξία στην πόλη. Η δυνατότητα να οδηγηθούν και με δίπλωμα αυτοκινήτου, έχουν αυξήσει την επιρροή του στο αγοραστικό κοινό που ζητάει περισσότερά αλλά όχι ακριβότερα. Κάπου εδώ έρχεται να μπει σφήνα το SR1, η πρόταση της Voge στην κατηγορία. Ο πλούσιος εξοπλισμός του που εντυπωσιάζει ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την κατηγορία, τα GT χαρακτηριστικά του και συνάμα η προσιτή τιμή του, αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα για όποιον ψάχνει ένα scooter στα 125 κυβικά, που να μην κάνει παραχωρήσεις.

11,6 ίπποι με traction control και κατανάλωση 2,8 λίτρα

Το SR1 είναι εξοπλισμένο με έναν εντελώς νέο και σύγχρονο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 125κ.εκ. Καλύπτει τις προδιαγραφές Euro5 και η απόδοσή του φτάνει τους 11,6 ίππους στις 8.500σ.α.λ. και τα 11 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Το ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού είναι από της Bosch ενώ το SR1 εφοδιάζεται και με Traction Control κάνοντας ασφαλέστερη την οδήγηση του. O αναβάτης μάλιστα μπορεί και να το απενεργοποιήσει κατά βούληση μέσω ενός μπουτόν στην αριστερή πλευρά του τιμονιού. Η οικονομία στην κατανάλωση είναι δεδομένη, καθώς το SR1 δεν θα ζητήσει πάνω από 2,8λ./100χλμ., ενώ σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 8 λίτρων ξεπερνάει τα 285 χιλιόμετρα με κάθε γέμισμα.

Με σύστημα εντοπισμού και κάμερα καταγραφής Dash Cam

Εξέχων χαρακτηριστικό του Voge SR1, η HD κάμερα καταγραφής δεδομένων Dash Cam που είναι τοποθετημένη στο εμπρός μέρος του scooter, για λήψη video και εγγραφή εικόνων κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η σύνδεση στην εφαρμογή BOSHI σας επιτρέπει την καταγραφή και αν η κάρτα μνήμης γεμίσει, τότε διαγράφει αυτόματα τα παλαιότερα βίντεο. Το SR1 όμως δεν μένει μόνο σε αυτό καθώς στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνονται επίσης USB θύρα φόρτισης η οποία βρίσκεται στο ντουλαπάκι κάτω από το τιμόνι, μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD με όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και Keyless σύστημα εκκίνησης. Το έξυπνο κλειδί ενσωματώνει λειτουργία αναζήτησης η οποία επιτρέπει τον εντοπισμό του scooter σε μέγιστη απόσταση 30 μέτρων. 

Δικάναλο ABS με σύστημα προειδοποίησης απότομου φρεναρίσματος

Το στιβαρό πλαίσιο του Voge SR1 συνεργάζεται με τροχούς 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω με τις διαστάσεις των ελαστικών τους να είναι: 110/70-14 και 130/70-13 αντίστοιχα. Το σύστημα πέδησης αποτελείται εμπρός από δίσκο 240 mm με δαγκάνα δύο εμβόλων και πίσω από δίσκο 220 mm, εποπτευόμενα από ABS και σύστημα προειδοποίησης ESS, το οποίο ανάβει αυτόματα τα φώτα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος, συμβάλλοντας έτσι στην αποφυγή συγκρούσεων με τα οχήματα που βρίσκονται πίσω. Οι αναρτήσεις συνδυάζουν τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός με δύο αμορτισέρ πίσω ενώ το βάρος του είναι 139 κιλά και η απόσταση της σέλα από το έδαφος είναι 775 mm προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο scooter.

Συνέχεια του άρθρου >>>