Σχεδίαση και ποιότητα σε τέλειο συνδυασμό

Yamaha X-MAX 300

Αν ψάχνετε ένα καθημερινό commuter που θα σας μεταφέρει από το σπίτι στο γραφείο με άνεση και ασφάλεια, το X-MAX 300 είναι για εσάς. Σπορ, πολυτελές και εξοπλισμένο με νέο κινητήρα 300 κυβικών, στοχεύει στην κορυφή της κατηγορίας των μεσαίου κυβισμού scooter.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η σπορ σχεδίασή του έχει ως βάση το πραγματικό DNA των MAX για δυναμική εμφάνιση. Η αιχμηρή μάσκα φιλοξενεί τους δύο LED προβολείς, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει ένα τρίτο κεντρικό φως που ενεργοποιείται όταν ανάβεις τη μεγάλη σκάλα. Τα ποιοτικά υλικά επικρατούν σε κάθε σημείο του X-MAX 300 και η συναρμογή τους είναι κορυφαία. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του έναν από τους μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους της κατηγορίας κάτω από τη σέλα, αλλά και δύο ντουλαπάκια στην ποδιά, με παροχή 12v το αριστερό.

Ο κινητήρας των 292 κυβικών είναι υπερσύγχρονος, τεχνολογίας Blue Core και συνδυάζει επιδόσεις, φιλικότητα και χαμηλή κατανάλωση, ενώ η δύναμή του τιθασεύεται από σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, όταν ο δρόμος γλιστράει. Το πακέτο πλαίσιο – ανάρτηση  προσφέρει άνεση και σπορ συμπεριφορά ταυτόχρονα, δικαιολογώντας απόλυτα την ένταξη του scooter στην οικογένεια των MAX.

Στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκει το ABS και το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ενώ υπάρχει και μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ, ώστε να μπορεί κάθε ιδιοκτήτης να εξατομικεύσει το X-MAX 300 του. Αποκτήστε το σήμερα με 6.200 ευρώ.