Zontes GK 350: Ετοιμοπαράδοτο στη Motorrad Βιταλιώτης

Zontes GK 350: Ετοιμοπαράδοτο στη Motorrad Βιταλιώτης

Το ολοκαίνουργιο Zontes GK 350 είναι άμεσα διαθέσιμο στη Motorrad Βιταλιώτης.

Σύγχρονο και ρετρό

Η GK 350 έχει άκρως μοντέρνα εμφάνιση με ρετρό στοιχεία που δεν περνά απαρατήρητη. Η προσέγγιση είναι σε γενικές γραμμές μινιμαλιστική με το πίσω LED φωτιστικό σώμα να έρχεται σαν συνέχεια των κρυφών χειρολαβών συνεπιβάτη που βρίσκονται στη μίνιμαλ, σπορ ουρά. Ίδιας τεχνολογίας είναι τόσο ο εμπρός στρογγυλός προβολέας με το DRL δακτυλίδι στην περίμετρό του, όσο και τα φλας με τα όμορφα καλύμματα. Στα άκρα του τιμονιού είναι τοποθετημένοι οι  καθρέπτες τύπου “café racer” καθώς και τα προστατευτικά αλουμινίου των ρυθμιζόμενων μανετών.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πλούσιος εξοπλισμός

Το Zontes GK 350 είναι πλήρως εξοπλισμένο με στοιχεία που σε δεν συναντάμε εύκολα. Οι διακόπτες έχουν όμορφο κρυφό φωτισμό κόκκινου χρώματος και μεταξύ άλλων επιτρέπουν το ηλεκτρονικό άνοιγμα της τάπας του ρεζερβουάρ, το άνοιγμα της σέλας και το ξεκλείδωμα του τιμονιού για μεγαλύτερη ευκολία και πρακτικότητα. Οι απαραίτητες πληροφορίες φτάνουν στον αναβάτη μέσω μιας έγχρωμης οθόνης υψηλής ανάλυσης με 4 διαφορετικά interfaces για να επιλέξεις και σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο. Στον στάνταρ εξοπλισμό έχουμε ακόμα σύστημα ελέγχου της πίεσης και της θερμοκρασίας των ελαστικών, ρυθμιζόμενες μανέτες και πεντάλ, keyless σύστημα εκκίνησης και διπλή θύρα USB QC3.0 για γρήγορη φόρτιση δυο συσκευών ταυτόχρονα.

39,5 ίπποι και δυο χαρτογραφήσεις

Με 350 κυβικά, ο συγκεκριμένος κινητήρας ξεφεύγει από αυτά που μας έχει συνηθίσει η Zontes. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο σύνολο που αποδίδει 39,5 ίππους και 32,8Nm ροπής και συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων μέσω συμπλέκτη ολίσθησης που αποτρέπει το μπλοκάρισμα του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσματα. Η τροφοδοσία του γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού της Bosch και ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του δυο χαρτογραφήσεις, Eco και Sport. Το GK 350 διαθέτει ρεζερβουάρ 17 λίτρων, ενώ η εταιρεία υπόσχεται κατανάλωση  3,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Moto Traffic Αρναούτογλου: Εξουσιοδοτημένο Service SYM-DAYTONA