• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιεχομενα Τευχους: 6/2017

  BEST BUY

 • 3 μικρομεσαίες μοτοσυκλέτες με πλούσια χαρίσματα

  3 μικρομεσαίες μοτοσυκλέτες με πλούσια χαρίσματαΜε εμφάνιση που ξεχωρίζει και δυναμικούς κινητήρες, οι μοτοσυκλέτες μικρομεσαίου κυβισμού, μπορούν να καλύψουν πλήθος αναγκών και αποτελούν ιδανική λύση για καθημερινή συμβίωση.»
 • 3 ρετρό μοτοσυκλέτες, με sport διαθέσεις

  3 ρετρό μοτοσυκλέτες, με sport διαθέσεις Μόδα η πραγματική ανάγκη; Όποια και να είναι η γνώμη σας, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται στα πολύ πάνω της, είναι αδιαμφισβήτητο! Έτσι πλέον έχουμε και το φαινόμενο της δημιουργίας υποκατηγοριών, εντός του γενικότερου πλαισίου των νεορετρό!»
 • On-Off επιλογές ανά κατηγορία

  On-Off επιλογές ανά κατηγορίαΗ κατηγορία των on-off μοτοσυκλετών, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων αναβατών και αυτός είναι και ο λόγος που οι εταιρίες παρουσιάζουν συνεχώς νέες προτάσεις για να καλύψουν τις ανάγκες τους. »
 • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

 • Benelli BN 302

  Benelli BN 302Σπάνια να σε εντυπωσιάσει χωρίς να το περιμένεις μια μοτοσικλέτα στις μέρες μας... Σίγουρα ένα superbike με 200+ άλογα είναι εντυπωσιακό, αλλά είσαι “υποψιασμένος” όταν πας να το οδηγήσεις, περιμένεις εξωφρενικό γκάζι και ακαδημαϊκού επιπέδου στρίψιμο. Από ένα naked 300 κ.εκ. όπως το BN 302 της Benelli δεν περιμένεις όμως να είναι τόσο καλό, σε αιφνιδιάζει και σε εκπλήσσει ευχάριστα! Κυρίες και κύριοι, ιδού η αποκάλυψη της χρονιάς, το «σιγανό ποταμάκι» που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φοβάσαι, αλλά να σέβεσαι και να εκτιμάς!»
 • BMW S 1000 XR: Όπλο Μαζικής Απόλαυσης

  BMW S 1000 XR: Όπλο Μαζικής Απόλαυσης Ένα superbike με αξιόλογες τουριστικές δυνατότητες ή μήπως μια adventure μοτοσυκλέτα με εξωφρενικές επιδόσεις; Η BMW πήρε μια sport κατασκευή, την έριξε στο blender παρέα με μια adventure μοτοσυκλέτα και έτσι προέκυψε η ιδανική μίξη εν ονόματι S 1000 XR.»
 • Suzuki V-Strom 650 ABS

  Suzuki V-Strom 650 ABSΈνα από τα πιο πρόσφατα best seller της ελληνικής αγοράς, το V-Strom 650 έχει περάσει πλέον στην συνείδηση του κόσμου ως «κλασική αξία», όχι μόνο στην κατηγορία που ανήκει, αλλά σαν μια allround μοτοσικλέτα ιδανική γα τις συνθήκες της χώρας μας. Η τρίτη στη σειρά έκδοση του, φαίνεται πιο ώριμη και ολοκληρωμένη από ποτέ, προσθέτοντας νέα στοιχεία στην άκρως επιτυχημένη συνταγή των προκατόχων!»
 • Vespa GTS 150 i.e. Euro4

  Vespa GTS 150 i.e. Euro4Vespa… το πλέον iconic και αναγνωρίσιμο δίτροχο της Γηραιάς Ηπείρου, ένα όνομα που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του σε κάθε δεκαετία της εβδομηντάχρονης πορείας του! Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, λοιπόν, κάθε φορά που έχουμε στα χέρια μας μια Vespa για δοκιμή, πόσο μάλλον όταν αυτή αποτελεί απόδειξη για το πόσο πολύ πιστεύει η Piaggio στην συνέχιση του θρύλου!»
 • Yamaha X-MAX 300

  Yamaha X-MAX 300Σπορ δυναμικός σχεδιασμός, πολυτελής κατασκευή, νέος κινητήρας 300 κυβικών με βελτιωμένες επιδόσεις και οικονομία καυσίμου και μεγάλοι τροχοί που αυξάνουν την ευελιξία και την άνεση, είναι τα στοιχεία που το κάνουν να στοχεύει την κορυφή της κατηγορίας.»
 • Βajaj Pulsar NS 200

  Βajaj Pulsar NS 200Μετά την δοκιμή του Pulsar 200 το «Γιατί όχι;» τριγυρνούσε ως βασανιστικό ερώτημα στο μυαλό μας, πασχίζοντας να βρούμε λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, κάτι το μεμπτό. Ηττηθήκαμε. Τώρα, λοιπόν, το «Γιατί όχι;» το θέτουμε σαν απάντηση σε όλους εσάς, που έχετε, λόγω προκαταλήψεων και άλλων λόγων, οποιουδήποτε είδους ενδοιασμούς και αμφιβολίες. «Να το αγοράσω;» ρωτάτε… «Γιατί όχι;», απαντάμε... και το τεκμηριώνουμε κιόλας, στην δοκιμή που ακολουθεί. »