Husqvarna Svartpilen 701: Μπαίνει στην παραγωγή

Τι είναι αυτό που φανερώνει ότι το Svartpilen 701 της Husqvarna παίρνει το πράσινο φως για παραγωγή; Δείτε περισσότερα.

Μετά την είσοδο του Vipilen 701 στην παραγωγή μετά από την εμφάνισή του σε μορφή πρωτότυπου, η Husqvarna θα ξεκινήσει την παραγωγή και για το Svartpilen 701, το οποίο εμφανίστηκε  σε concept πέρσι. Η πληροφορία προέρχεται από την Αμερική και συγκεκριμένα την California, η οποία εξέδωσε εκτελεστική εντολή που περιλαμβάνει τις προδιαγραφές ρύπων του μοντέλου.

Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται στις ΗΠΑ και ιδιαίτερα στην California, η οποία είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε αυτό το θέμα. Στα έγγραφα, αποκαλύπτεται ότι οι ρύποι των Vitpilen 701 και Svartpilen 701εμφανίζονται πανομοιότυποι, πράγμα που δηλώνει ότι  και το Svartpilen χρησιμοποιεί τον μονοκύλινδρο των 693 κ.εκ. χωρίς αλλαγές.

Η Svartpilen 701, στο ίδιο πνεύμα με την 401, θα έχει το στυλ scrambler ή flat tracker, σε αντίθεση με  την café racer ταυτότητα των Vitpilen μοντέλων. Μια ακόμα διαφορά μεταξύ των μοντέλων θα είναι ο εμπρόσθιος τροχός, που στην περίπτωση του Svartpilen αναμένεται να είναι διαμέτρου 18 ιντσών, αντί για 17.

Κατά πάσα πιθανότητα, το μοντέλο ετοιμάζει εμφάνιση στην Intermot ή στην EICMA, το φθινόπωρο, όταν και θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες τεχνικής φύσης για αυτό.