net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

ΒΜW: Δεν θα υπάρξει 600 supersport!

Οι φήμες για το S600RR είχαν παρουσιαστεί πριν λανσαριστεί το S1000RR στην αγορά, ενώ μετά από το επιτυχημένο ντεμπούτο του μεγάλου supersport των Βαυαρών, αναθερμάνθηκαν σε βαθμό…βεβαιότητας. Τελικά η ΒΜW έβαλε φρένο σε αυτές, ανακοινώνοντας πως τέτοιο μοντέλο δεν πρόκειται να υπάρξει.

 
Οι Βαυαροί φρόντισαν να εξηγήσουν μάλιστα και τους λόγους για τους οποίους δεν θα κατασκευάσουν μοντέλο στη «μικρή» κατηγορία των supersport. Πολύ απλά, το κόστος της εξέλιξης μιας ανταγωνιστικής για τη κατηγορία μοτοσικλέτας, είναι παρόμοιο με αυτό που δαπανήθηκε για το S1000RR. Ωστόσο τα έσοδα από τις πωλήσεις του …υποτιθέμενου S600RR, δεν θα ήταν αρκετά για να απoσβεστεί το κόστος εξέλιξης του, αφού όπως είναι αντιληπτό, αλλιώς τιμολογείται ένα 1000άρι και αλλιώς ένα 600άρι. Λογικό μας ακούγεται πάντως.

Ωστόσο, οι…αμετανόητοι «κουτσομπόληδες» πέρασαν στην αντεπίθεση, επισημαίνοντας ότι αφού η BMW διαψεύδει το φημολογούμενο supersport 600άρι, ετοιμάζει κάτι άλλο, πιο ριζοσπαστικό! Οπότε ετοιμαστείτε τις επόμενες ημέρες να ακούσετε διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Πάντως φωτογραφίες από ένα πρωτότυπο της BMW να δοκιμάζεται στην Ισπανία (πίστα της Αλμέρια) υπάρχουν και τις έχουμε δημοσιεύσει και στο mototriti.gr. Συμπέρασμα; Θα δείξει!

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ