net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έρχεται ο αντικαταστάτης του Ζ800;

Το σχέδιο που δείχνει τις νέες λεπτομέρειες...

Σχέδια νέου Ζ800;

Η Kawasaki παρουσίασε σχέδια μιας νέας naked μοτοσυκλέτας στα 800 κυβικά, με αρκετά σπορ στοιχεία, ενώ highlight αποτελεί το ρυθμιζόμενο μασκάκι που εδράζεται στο τιμόνι.

 
Προχωρώντας σε μια ακόμη αναβάθμιση στα naked μοντέλα της, η Kawasaki κατέθεσε σχέδια μιας γυμνής μοτοσικλέτας, στη φόρμα της σειράς Ζ, στα οποία διακρίνουμε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. 

Με μια ματιά στα σχέδια αυτά, τα οποία μάλλον αφορούν ένα νέο Ζ800 που θα κυκλοφορήσει, κατά πάσα πιθανότητα, το 2017, παρατηρούμε λεπτομέρειες μιας αναβαθμισμένης εισαγωγής αέρα, μιας αρκετά πιο σπορ θέσης οδήγησης από τα ήδη υπάρχοντα Z800 και Ζ1000, καθώς και ένα κοστούμι πλαστικών που περιβάλλει, στο μπροστά και κάτω τμήμα της, τη μοτοσικλέτα. 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το μικρό πλαστικό μασκάκι στο τιμόνι, θα είναι ρυθμιζόμενο με το χέρι καθ' ύψος, προκειμένου ο αναβάτης να μπορεί να επιλέξει το επίπεδο προστασίας από τον αέρα που επιθυμεί! Μια σειρά από μεγάλες επιφάνειες αγκαλιάζουν όλη την μπροστινή περιοχή του κινητήρα, σχηματίζοντας παράλληλα και την μεγάλη σε μήκος καρίνα. Μια ακόμα αλλαγή εντοπίζεται στο εμπρός φωτιστικό σώμα, το οποίο είναι εντελώς ανασχεδιασμένο. 

Με φανερές ομοιότητες του σχεδίου με τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα της σειράς Z, χωρίς όμως κάποια ένδειξη της χαρακτηριστικής διπλής εξάτμισης που φέρει το 1000, το πιθανότερο είναι ότι μιλάμε για ένα εντελώς καινούργιο Ζ800 για το 2017, που θα αντικαταστήσει το υπάρχον μοντέλο. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ