net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Kawasaki σκέφτεται να μετακινήσει την παραγωγή της Ζ800 στην Ινδία, προς το παρόν μόνο για την τροφοδοσία της τοπικής αγοράς.

Συναρμολόγηση στην Ινδία;

Η Ιαπωνική εταιρεία φαίνεται να σκέφτεται την έναρξη της συναρμολόγησης του naked Μοντέλου της στην Ινδία, σε μια κίνηση που αποσκοπεί στην μείωση της τιμής του, τουλάχιστον όσον αφορά την διαρκώς αναπτυσσόμενη τοπική αγορά του Ασιατικού κράτους.

 
Η αγορά μοτοσικλέτας στην Ινδία έχει γνωρίσει μια σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Όπως είναι φυσικό, οι Ιαπωνικές εταιρείες κατέχουν το δικό τους μερίδιο στην αγορά αυτή, και σύμφωνα με μια νέα είδηση που μας έρχεται από τον Ινδικό τύπο, η Kawasaki σκοπεύει να ξεκινήσει συναρμολόγηση του Ζ800 στην χώρα. 

Μέχρι τώρα, το τετρακύλινδρο μοντέλο της Kawasaki έρχεται στην Ινδία έτοιμο, από την Ταϋλάνδη στην οποία κατασκευάζεται. Η εταιρεία σκέφτεται να εισάγει την μοτοσικλέτα σε τμήματα και να τη συναρμολογεί στις εγκαταστάσεις της στη Marahashtra. H Kawasaki φιλοδοξεί έτσι να πετύχει μια σημαντική μείωση στην τιμή της μοτοσικλέτας. Ήδη το μοντέλο είναι πολύ διαδεδομένο στην Ινδία, και μια μείωση τιμής που είχε ήδη γίνει στη χώρα είχε εκτοξεύσει την ζήτηση. Η Kawasaki ευελπιστεί να κερδίσει έτσι ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο, μιας και το Ζ800 είναι ήδη μπροστά από τον ανταγωνισμό σε τεχνικά χαρακτηριστικά. 

Προς το παρόν, οι φήμες αφορούν μόνο την Ινδική αγορά, χωρίς κάποια πληροφορία σχετικά με το αν η Kawasaki θα εξάγει τα μοντέλα που πιθανόν θα συναρμολογούνται εκεί, στον υπόλοιπο κόσμο. Ήδη η Kawasaki σημειώνει σημαντική επιτυχία στην τοπική αγορά της χώρας, με άλλα μοντέλα όπως τα Ζ250, Ninja 300 και Versys 650. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ