net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Aprilia RSV4 1000

To Aprilia Tuono 1100

Νέα Aprilia RSV4/Tuono

Ακόμη ένα νέο από την Aprilia, το οποίο αφορά τα ανανεωμένα RSV4 και Tuono, για την χρονιά του 2017, λίγο πριν την Intermot.

 
H Aprilia δημοσίευσε στοιχεία και πληροφορίες για τα νέα RSV4 και Tuono 2017. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα μοντέλα θα φέρουν σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα τα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό.
 
Πιο συγκεκριμένα, το Supersport RSV4 θα έχει αλλαγές οι οποίες θα το κάνουν «πάνω από 1 δευτερόλεπτο γρηγορότερο», σύμφωνα με το Ιταλικό εργοστάσιο. Η μοτοσυκλέτα θα έχει νέο, ηλεκτρονικό γκάζι και ανανεωμένη σουίτα ηλεκτρονικών, η οποία είναι και 590 γραμμάρια ελαφρύτερη από την υπάρχουσα. Στην μοτοσυκλέτα θα υπάρχει νέα οθόνη TFT που θα απεικονίζει πληθώρα πληροφοριών.

Ο κινητήρας πλέον θα εναρμονιστεί με Euro 4, χωρίς να χάσει απόδοση, παραμένοντας στους 201 ίππους ισχύος. Επιπλέον, το μοντέλο θα φέρει νέα φρένα από την Brembo και αναρτήσεις, οι οποίες θα προέρχονται από την Ohlins και θα αποτελούν το ζενίθ της τεχνολογίας .

Όσον αφορά το Tuono 1100, η ισχύς του μοντέλου θα παραμείνει στους 175 ίππους παρά την εναρμόνισή του με τις Euro 4. Η μοτοσυκλέτα θα αποκτήσει τα φρένα αλλά και τις αναρτήσεις του νέου RSV4, χωρίς καμία αλλαγή! Ένα στοιχείο που μοιράζονται και οι δύο νέες μοτοσυκλέτες, θα είναι το joystick ελέγχου των μενού από τον αναβάτη!

Τα μοντέλα αναμένεται να κάνουν εμφάνιση στην Intermot, από αύριο. 
 

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ