Χωρίς αλλαγές στην εμφάνιση αλλά σημαντικά πιο ισχυρό το H2 του 2019.

Ο νέος πίνακας οργάνων του μοντέλου.

Νέο Kawasaki H2 2019

Την ανανέωση του κορυφαίου sportbike της ανακοίνωσε η Kawasaki, με καίριες αλλαγές και βαφή που...αυτοθεραπεύεται! Δείτε περισσότερα...

KAWASAKI: Δείτε όλα νέα μοντέλα του 2024 στο νέο ελληνικό website!

4 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, η Kawasaki ανανεώνει το υπερτροφοδοτούμενο H2 κάνοντας διάφορες αλλαγές αλλά, πιο σημαντικά από όλες, αυξάνοντας την δύναμή του. Πιο συγκεκριμένα, η νέα H2 θα αποδίδει πλέον 230 ίππους αντί για 200 που απέδιδε το αρχικό μοντέλο, μια διαφορά που σκοπεύει κατά πάσα πιθανότητα να κρατήσει την μοτοσυκλέτα της Kawasaki σε «ασφαλή απόσταση» από τα superbikes, τα οποία δείχνουν ότι θα ξεπεράσουν για τα καλά τους 200 ίππους στα επόμενα χρόνια.

Επιπλέον, η μοτοσυκλέτα αποκτά νέο πίνακα οργάνων, ο οποίος θα προέρχεται από την H2 SX SE και θα έχει έγχρωμη οθόνη και διαφορετική σχεδίαση του στροφομέτρου, σε σχέση με τον ήδη υπάρχοντα. Παράλληλα, η νέα οθόνη θα είναι συμβατή με την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου «Rideology».

Μια ακόμη σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με τα φρένα της νέας H2 και πιο συγκεκριμένα, η μοτοσυκλέτα θα φέρει πλέον τις δαγκάνες Stylema της Brembo εμπρός, οι οποίες μέχρι τώρα χρησιμοποιούνται μόνο στην Ducati Panigale V4. Αλλά η πιο...ξεχωριστή αλλαγή στην μοτοσυκλέτα, είναι η ανακοίνωση της ειδικής της βαφής που μπορεί να αυτοθεραπεύεται, από γρατσουνιές και κακουχίες! Αυτό μάλιστα! Αν σκεφτούμε ειδικά, το πως φαίνεται αυτή η ειδική για την H2 βαφή, είναι μια απόφαση με λογική, που επιδεικνύει τις δυνατότητες της εταιρείας.

Η νέα μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη από τον επόμενο χρόνο.