net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα 12 νέα μοντέλα που περιμένουμε

Τι καλύτερο από το να βρεθείς στην εξοχή με τη νέα σου μοτοσικλέτα και να γιορτάσεις μαζί με τη φύση (ακούγεται χίπικο;). Τα ταξίδια βρίσκονται σε πρώτη μοίρα στην ατζέντα μας τους μήνες που ο καιρός βελτιώνεται και οι μοτοσικλέτες είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχαριστηθείς τη διαδρομή.

 
Τα νέα αυτά μοντέλα χαζεύαμε πριν μερικούς μήνες στις διεθνείς εκθέσεις, ενώ θα τα δούμε και στην έκθεση μοτοσικλέτας στην Αθήνα. Φανταστείτε, λοιπόν, να βρίσκεστε στην έκθεση στο Ελληνικό, να βλέπετε τον όχλο να χαζεύει το νέο Kawasaki Z750 και λίγα λεπτά αργότερα, να φύγετε καβάλα στο νέο Z750, το οποίο αγοράσατε πριν μερικές ημέρες!

Όσο και αν από μόνο του δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής, το ότι μόλις απέκτησες μία μοτοσικλέτα που απασχολεί κατά πολύ την επικαιρότητα είναι μεγάλη υπόθεση. Για το λόγο αυτό, συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα μοντέλα που θα διατίθενται στη χώρα μας από την άνοιξη και, τα οποία θα κάνουν εκείνες τις ημέρες τα πρώτα βήματά τους στους ελληνικούς δρόμους.

Μάθετε για τα:

Αprilia SL 750 Shiver (Μπορεί οι φήμες να το παρουσίαζαν ως ένα μικρότερο Tuono, ωστόσο, το Shiver έκανε φανερές τις προθέσεις του να διαφοροποιηθεί, τόσο τεχνικά όσο και τεχνολογικά.)

Honda XL 1000V Varadero (Ένα από τα δημοφιλέστερα on-off, το Varadero 1000, θα έρθει ανανεωμένο στη χώρα μας τον ερχόμενο Μάρτιο.)

Kawasaki Z 750( Μακριά από τη σκιά του μεγάλου του αδελφού φεύγει επιτέλους το Ζ 750, καθώς η πανέμορφη εξάτμιση και η μπροστινή ανάρτηση είναι ίδιες με του Ζ 1000, ενώ και η αισθητική της μοτοσικλέτας είναι στα πρότυπα του μοντέλου των 1.000 κ.εκ..)

Suzuki B-King( Mία μοτοσικλέτα που μας εντυπωσίασε στη διεθνή έκθεση του Τόκιο το μακρινό 2001, άλλαξε και πέρασε στο στάδιο παραγωγής)

Διαβάστε για τα 12 νέα μοντέλα που θα έρθουν στη χώρα μας, στο τεύχος (05/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ