net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Aprilia Scarabeo 125 έρχεται!

Με την παρουσίαση του μικρού μοντέλου στα 125 και κυβικά εκατοστά ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανανέωσης της επιτυχημένης σειράς της Aprilia. Το νέο αυτό scooter συνεχίζει την παράδοση των Scarabeo και εφοδιάζεται με 16ρηδες τροχούς και προδιαγραφές Euro 3.

 
Το σύνολο που σχεδίασε η Aprilia ειδικά για το scooter είναι υδρόψυκτο, τετραβάλβιδο και φιλικό προς το περιβάλλον αγγίζει τους 15 ίππους σε ισχύ.

Όσον αφορά στον περιφερειακό εξοπλισμό, μπροστά απαντάται τηλεσκοπικό πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 35 χιλ., ενώ πίσω υπάρχουν δύο αμορτισέρ με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης ελατηρίου.

Εντύπωση προκαλεί το σύστημα πέδησης, καθώς η μπροστινή δαγκάνα φέρει τρία έμβολα και η πίσω δύο. Η διάμετρος του μπροστινού δίσκου βρίσκεται στα 260 χιλ. και του πίσω στα 220χιλ., ενώ τη θετική εικόνα ολοκληρώνει η ύπαρξη της συνδυασμένης λειτουργίας των φρένων.
Στην έκθεση μοτοσικλέτας που διεξήχθη φέτος στην Αθήνα, η Aprilia, μας κρατούσε “έκπληξη” το 125άρι της που, εντός του τρέχοντος μήνα, θα διατίθεται και στην ελληνική αγορά με κόστος γύρω στα 2.900 ευρώ…

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Aprilia Hellas.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ